Geen producten (0)

ÉÉN accu voor een verscheidenheid aan huis- en tuingereedschap!

ÉÉN accu voor een verscheidenheid aan huis- en tuingereedschap!

GLORIA is lid van de nieuw opgerichte POWER FOR ALL ALLIANCE. Vanaf nu zijn alle GLORIA accu-aangedreven apparaten uitgerust met BOSCH oplaadbare accu technologie. Dit betekent dat alle BOSCH 18V POWER FOR ALL accuvarianten van 1.5 tot 6.0 Ah de MultiBrush li-onWeedBrush li-on en de MultiJet 18V van de nodige stroom kunnen voorzien.

Bosch Power Tools stelt zijn 18V accuplatform van de divisie "Home & Garden" open voor andere fabrikanten en zet daarmee een mijlpaal: een alliantie van toonaangevende merken zoals Gardena, Wagner, Emmaljunga en Rapid, maar ook Bosch elektrisch gereedschap, tuingereedschap en huishoudelijke apparaten, die voor hun producten gebruik maken van een cross-manufacturer-accusysteem. De basis van deze alliantie is de oplaadbare accutechnologie van Bosch.

"We stellen ons systeem open voor andere fabrikanten en bieden de gebruikers meer flexibiliteit dan ooit tevoren door middel van een uniforme standaard. In de toekomst zullen ze één en dezelfde 18-volt accu kunnen gebruiken om een breed scala aan apparaten van verschillende merken van stroom te voorzien", zegt Henk Becker, voorzitter van de Raad van Bestuur van Robert Bosch Power Tools GmbH.

Dit zal de gebruikers in de toekomst geld, ruimte en tijd besparen bij de aankoop van Allianz-producten. Gestapelde, incompatibele accu's en laders van verschillende merken behoren tot het verleden. Het gemeenschappelijke doel is om gebruikers het grootste accusysteem van alle fabrikanten te bieden en daarmee het breedste scala aan toepassingen voor hun huis: Doe-het-zelf apparaten, tuin- en reinigingsapparatuur, huishoudelijke apparaten, producten voor oppervlaktebehandeling, voor vrije tijd en kamperen - en nog veel meer.

Bosch blijft tot 2007 vasthouden aan zijn beleid van achterwaartse compatibiliteit, wat belangrijk is voor de gebruikers: de meer dan 20 miljoen Bosch accu's voor doe-het-zelf- en tuingereedschap met 18 volt die al op de markt zijn, zullen net als de overeenkomstige laders compatibel blijven.

"We zijn ervan overtuigd dat draadloos, flexibel werken de toekomst is. De POWER FOR ALL ALLIANCE is een win-win situatie voor iedereen. Het stelt ons in staat om ons in de toekomst te concentreren op onze kerncompetenties. De ontwikkeling van hoogwaardig en innovatief tuingereedschap", bevestigt Markus Kress, directeur en eigenaar van GLORIA.

GLORIA biedt haar klanten momenteel drie producten aan die op accu's werken, en dit aantal zal in het komende tuinseizoen aanzienlijk toenemen.

Meer informatie over POWER FOR ALL ALLIANCE vindt u HIER.