Geen producten (0)

Onkruid, mos, groene aanslag en overhangend gras zijn verleden tijd met de Gloria Multibrush!

Onkruid, mos, groene aanslag en overhangend gras zijn verleden tijd met de Gloria Multibrush!

Met de nieuwe productlijn BrushSystem presenteert GLORIA vier innovatieve producten uit het assortiment voor reiniging van oppervlakken en voegen. Van de praktische onkruid-voegenborstel WeedBrush tot de zeer multifunctionele accuborstel MultiBrush li-on met viervoudig wisselstuk biedt GLORIA een omvangrijk assortiment hoogwaardig tuingereedschap.

MultiBrush speedcontrol – de tweede generatie

De MultiBrush speedcontrol kan dankzij het praktische wisselstuk binnen enkele seconden van een voegenborstel worden omgebouwd tot een flexibele oppervlakteborstel voor reiniging van steen en hout. Een traploze snelheidsregeling in de greep zorgt voor een plus in flexibiliteit in het gebruik. Zo kunnen stenen oppervlakken of voegen met kracht vrij worden gemaakt van vuil en er kan met hetzelfde apparaat verzorgende olie in een hoogwaardige houten vloer op een terras worden ingewerkt.
MultiBrush Speedcontrol Gloria

MultiBrush speedcontrol

De praktische oppervlakteborstel

MultiBrush li-on – krachtige accupower

Dankzij een krachtige 18V/4Ah lithium-ionen-accu biedt de MultiBrush li-on comfort tijdens het werken in de tuin, geheel zonder elektrische kabels. Een looptijd van 30 - 40 minuten en een snel laadapparaat maken lang werken zonder lange onderbrekingen mogelijk. De accuversie is ook uitgerust met een traploze snelheidsregeling en is compatibel met alle wisselstukken van het bestaande MultiBrush-assortiment.
MultiBrush li-on

MultiBrush li-on

De krachtige accuborstel

PowerBrush speedcontrol – de reinigingsprofessional

De oppervlakteborstel voor reiniging en verzorging van stenen en houten oppervlakken overtuigt dankzij talrijke praktische kenmerken. Het eenarmige ontwerp inclusief zijborstel maakt nauwkeurig werken tot aan de randen mogelijk; een met 180° draaibare borstelkop garandeert een snelle en flexibele aanpassing aan de verschillende omstandigheden tijdens de reinigingswerkzaamheden. Zo wordt door het draaien van de borstelstijl ook de looprichting van de borstel omgedraaid en maakt de PowerBrush speedcontrol inclusief de traploze snelheidsregeling tot een flexibele reinigingsprofessional.
PowerBrush speedcontrol

PowerBrush speedcontrol

De reinigingsprofessional

WeedBrush – de onkruid-voegenborstel

De onkruid-voegenborstel WeedBrush is het vierde product van het BrushSystem. Het handige apparaat is dankzij een koppelsterke 300 W elektromotor met 1.600 toeren/min het ideale hulpmiddel om voegen vrij te maken van onkruid en mos.

WeedBrush

WeedBrush

De onkruid-voegenborstel