Geen producten (0)

Onkruid in gazon en de tuin bestrijden met Luxan

Onkruid in gazon en de tuin bestrijden met Luxan

Lekker warm weer, voldoende vocht en… het onkruid schiet uit de grond. In de tuin, op paden, langs hekwerken en schuttingen en in perken. Luxan heeft voor elk onkruidprobleem een passende oplossing.

Versla onkruid in gazons en in de weide

Voor pas ingezaaide gazons (vanaf het 3de bladstadium) en weilanden is Primstar het ideale product. Primstar kan al bij een temperatuur van 6-8 graden °C gespoten worden en is daarom vroeg in het jaar al inzetbaar. In de weide is onkruid vervelend omdat het vee er niet van eet. De veiligheidstermijn voor het gebruik van Primstar in weilanden is slechts zeven dagen. Dit middel is ook prima bruikbaar in volgroeide grasvelden en gazons.

Met Primstar kunnen dieren na zeven dagen terug in de weide!

De strijd met zevenblad en heermoes aangaan?

Genoxone ZX is het aangewezen middel voor zevenblad en heermoes. Daarnaast werkt het prima tegen brandnetels, distels, ridderzuring en andere breedbladige onkruiden. Ook bramen en andere houtachtige struiken worden ermee aangepakt. Genoxone ZX heeft geen werking op grassen.

Zevenblad bestrijdt u best door afwisselend Greenfix NW en Genoxone ZX te spuiten

Win de strijd tegen onkruid met Luxan

Onkruiden bestrijdt u binnen enkele minuten door ze te besproeien met een krachtig middel dat ook de wortels aanpakt. Greenfix NW is dé oplossing voor vele onkruiden onder bomen en struiken, langs hekwerken, in de sier- en moestuin en op grind/schorspaden. Dit product bestrijdt de meeste hardnekkige onkruiden in één enkele toepassing. Greenfix NW wordt toegepast tegen vele soorten onkruid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »