Geen producten (0)

Onkruid, mos en groene aanslag zijn verleden tijd met de Gloria Multibrush

Onkruid, mos en groene aanslag zijn verleden tijd met de Gloria Multibrush

Groene aanslag op je tuintegels en vlonders. Onkruid en mos tussen de voegen. Met gras dichtbegroeide paden en steenranden. Het maakt er de tuin, jouw oase van rust, niet mooier op. Er zijn allerlei middeltjes om deze ongemakken te lijf te gaan. Van onschuldige middeltjes uit grootmoeder’s tijd, tot chemicaliën die eigenlijk niet meer gebruikt mogen worden. Maar er is nu een oplossing die alles kan. Veilig en milieuvriendelijk met een uitstekend resultaat. Maak kennis met de Gloria MultibrushGloria MultiBrush Speedcontrol en Gloria Weedbrush voegenborstel.

De elektrisch aangedreven Multibrush is een multifunctioneel apparaat. Het principe is eenvoudig. Een sterke 500 W motor waarop je speciale roterende borstels, met een simpele klik, veilig en snel kunt monteren.

Bij de Multibrush wordt standaard geleverd:

Optioneel:

De handige in hoogte verstelbare handgreep maakt het apparaat extra ergonomisch. De verstelbare opspatklep voorkomt dat vuil weg spat. De Multibrush kan prima in vochtige omstandigheden gebruikt worden. Dus ook op natte tegels of vlonders. Daarnaast kan het apparaat ook uitstekend gebruikt worden om bijvoorbeeld schoonmaakmiddel aan te brengen en in te borstelen.

Bekijk de YouTube film: