Geen producten (0)

Zure en alkalische reinigingsmiddelen? De Gloria CleanMaster drukspuit kan het hebben

Zure en alkalische reinigingsmiddelen? De Gloria CleanMaster drukspuit kan het hebben

Reinigingsmiddelen hebben een hoge of lage pH-waarde. Middelen met een hoge pH-waarde werken ontvettend, terwijl die met een lage pH-waarde bijtend zijn. Niet alle drukspuiten zijn geschikt om te gebruiken met reinigingsmiddelen (zoals schoonmaak azijn). Afdichtingen lossen mogelijk op waardoor de drukspuit lekt en niet meer werkt. Gloria ontwikkelde een serie speciale drukspuiten en handspuiten die breed ingezet kunnen worden, de CleanMaster

De CleanMaster serie heeft speciale afdichtingen die bestand zijn tegen een brede reeks oplossingen van zuren en alkaliën. De volgende middelen zijn succesvol getest met de CleanMaster modellen (dit geldt niet voor mengsels).

 

Salpeterzuur tot 10% 
Azijnzuur tot 10% 
Probionzuur tot 10% 
Zoutzuur tot 10% 
Fosforzuur tot 30% 
Zwavelzuur 30% 
Kaliumhydroxide-oplossing tot 20% 
Natronloog tot 20% 

De CleanMaster is verkrijgbaar als handspuit van 0,5 liter en 1 liter. Wat nu zo handig is aan deze hanspuiten is het dubbelwerkende systeem. Als u knijpt en als u loslaat spuit de handspuit, dus 1x knijpen is 2x spuiten! Voor grotere oppervlaktes zijn er drukspuiten van 1,25 liter, 5 liter en 8 liter. 

De CleanMaster spuiten zijn niet geschikt voor producten op basis van aardolie. Daarvoor adviseren wij het Profiline assortiment.