Geen producten (0)

Geef mos, onkruid en groene aanslag minder kans

Geef mos, onkruid en groene aanslag minder kans

Voor paadjes en een terras is een stevige ondergrond van wit zand noodzakelijk. De tegels of stenen moeten goed op elkaar aansluiten. Dan krijgen mos en onkruid minder kans. Regelmatig vegen met een harde straatbezem is overigens een prima manier om onkruidzaden weg te werken. Hebt u toch onkruid en mos tussen de tegels, dan kunt u die bestrijden met Ultima, de snelle biologische onkruidbestrijder. Binnen 24 uur ziet u mos en onkruid bruin verkleuren en afsterven. Ultima is veilig voor kinderen en huisdieren. 

De fles voor het Ultima-concentraat staat voorop dat het systeem erg gebruiksvriendelijk is. Door het ingebouwde doseersysteem voorkomt de consument vieze handen en morsen! Het product hoeft niet meer afgemeten te worden in een maatbeker, dat gebeurt in de fles. Het interne doseersysteem meet namelijk zeer nauwkeurig een exacte dosis concentraat af die vervolgens in een spuitfles kan worden geschonken. 

Groene aanslag 
Groene aanslag op terrassen, vlonders, tuinbeelden en schuttingen verwijdert u gemakkelijk met Terrasreiniger. De organische vetzuren laten de vaak storende en ook gladde algengroei verdwijnen. Regelmatig schoonmaken voorkomt dat het vuil diep in het materiaal dringt.