Geen producten (0)

Bestrijden van ongedierte en schimmels

Bestrijden van ongedierte en schimmels

ECOstyle biedt al vele jaren effectieve oplossingen voor gewasbescherming en plagenbestrijding. Gemak dient de mens, vandaar dat vele producten leverbaar zijn in een handige en praktische spuitbus, direct klaar voor gebruik. De spuitbussen van ECOstyle, behalve de OngedierteSpray, bevatten geen drijfgas maar zuivere lucht (airosol-spuitbussen). Dit volwaardige alternatief is beter voor het milieu, er vindt geen vermenging plaats van het product met het drijfgas en de spuitbus spuit in alle mogelijke standen; dus ook onderste boven! 

RozenSpray tegen meeldauw 
Een spray op basis van vetzuren en natriumsilicaat ter bescherming en vitalisering van rozen. De RozenSpray zorgt voor een sterke, vitale roos waardoor schimmelziekten worden voorkomen. Het natriumsilicaat in de RozenSpray bestrijdt echte meeldauw op rozen effectief en veilig. Kortom een spray met preventief beschermende en effectief bestrijdende werking tegen schimmels. 

Spruzit-R
Een 100% biologisch product op basis van een natuurlijk pyrethrum. Spruzit-R bestrijdt zeer effectief alle bijtende en zuigende insecten zoals luizen, witte vlieg, rupsen en kevers. In de verpakking van de 20 en 100 ml is het informatieve boekje ‘’Ziekten en Plagen’’ bijgesloten. Zo wordt u ook op andere ECOstyle-oplossingen geattendeerd. 

Ongedierte & wespenspray 
Deze effectieve, allround spray is ter bestrijding van allerhande plaaginsecten, waaronder vliegen, motten, pissebedden, zilvervisjes en wespen. Met de Ongedierte & wespenspray bent u snel verlost van uw probleem. 

Verkrijgbaar in een handige spuitbus met verlengstuk voor de moeilijke hoeken. Direct klaar voor gebruik.  

MierenSpray 
Mieren kunnen echt als ongewenst worden betiteld in en rond huis. ECOstyle helpt u snel van het probleem af met de gebruiksklare MierenSpray. Veilig en effectief. Volg voor het beste resultaat de aanwijzingen op de verpakking. De MierenSpray is een contactmiddel, dus met de juiste toepassing bent u sneller van het probleem af. De ECOstyle MierenSpray heeft een lange nawerking in het nest van maar liefst enkele weken.