Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Rattenval Pro Luxan Rattenval Pro Luxan Rattenval Pro Luxan
1 2 3
 

Rattenval Pro Luxan

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 066666
EAN code 8711957551393
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: RATTENVAL PRO

De Luxan Rattenval Pro is een kwalitatief hoogwaardige rattenval die ook door professionals wordt gebruikt om op eenvoudige en succesvolle wijze rattenoverlast te bestrijden. De val is zodanig ontwikkeld dat deze met één handbeweging op te spannen is en daarbij gelijk op scherp staat. Het hoogwaardige kunststof en de hoogwaardige verzinkte metalen delen van de val garanderen een lange levensduur.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Plaats een kleine hoeveelheid aantrekkelijk lokaas zoals vis, vlees, chocolade of pindakaas in de ronde lokaashouder. Als lokaas kan ook het speciaal voor deze val ontwikkelde Nara Lokmiddel voor Luxan Muizen- en Rattenval Pro (2 stuks) in worden gezet.
  2. Span de klem op door de beugel in de vergrendeling te drukken. Daarna staat de klem gelijk op scherp en is deze klaar voor gebruik. Pas dus op voor uw vingers.
  3. Pak de val vast aan de onderzijde en plaatst deze op de gewenste locatie bij voorkeur haaks op een muur.

Tips voor een correct gebruik:

  • Gebruik een aantrekkelijk lokaas zoals vis, vlees, pindakaas, chocolade of een ander lokaas waar de ratten graag van eten. Ook is het mogelijk het speciaal voor deze vallen ontwikkelde Nara Lokmiddel voor Luxan Muizen- en Rattenval Pro (2 stuks) in te zetten. Ratten zijn alleseters.
  • Wissel van lokaaskeuze indien er niet van het lokaas gegeten wordt.
  • Zet de val haaks op een muur en niet middenin een ruimte.
  • Verwijder dode ratten dagelijks.
  • Zorg dat alle overige voedselbronnen opgeruimd zijn.
  • Zet de val eventueel goed vast met een schroef of een draad om te voorkomen dat gevangen ratten er met de val vandoor gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »