Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Nara Lokmiddel voor Luxan Muizen- en Rattenval Pro (2 stuks) Nara Lokmiddel voor Luxan Muizenval Pro
1 2
 

Nara Lokmiddel voor Luxan Muizen- en Rattenval Pro (2 stuks)

€ 5,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1060667
EAN code 8711957551454
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: NARA LOKMIDDEL VOOR MUIZEN- EN RATTENVAL PRO (2 STUKS)

Nara® Lure Vanille is een high-tech, niet giftig lokmiddel van gearomatiseerd kunststof voor zowel muizen als ratten. Door de vingerhoedvorm kan dit lokmiddel prima vast worden gezet in de Muizenval Pro Luxan (2 stuks) en de Rattenval Pro Luxan. Ook in de Luxan Muizenbox Klem en in de Luxan Rattenbox Klem is dit lokmiddel uitstekend toe te passen.

Nara Lure Vanille bevat geen componenten die kunnen gaan schimmelen of die ander ongedierte aan kunnen trekken en is daarom dan ook geschikt voor permanent gebruik. Nara® Lure Vanille werkt minimaal drie maanden en kan in combinatie met een klem, prima worden gebruikt om muizen of ratten die actief op zolders, in keukens, caravans, dierverblijven etc. etc. snel en eenvoudig te vangen. Ook als u geen overlast heeft maar deze wel verwacht, plaats dan klemmen met Nara® Lure Vanille om muizen en ratten direct weg te vangen bij eerste overlast. de Nara® Lure Vanille is geschikt voor zowel droge als vochtige plaatsen. Het is bestand tegen vocht, stof en wisselende temperaturen.

Dosering:
Verwijder zoveel mogelijk overige voedselbronnen en plaats de klemmen met Nara® Lure Vanille langs een muur of op plaatsen waar de overlast gesignaleerd wordt. Per klem volstaat één Nara® Lure Vanille. De werking is minimaal 3 maanden. Vervang het lokmiddel na deze periode, of eerder indien het vervuild is. Muizen en ratten hebben niet altijd allemaal dezelfde smaakvoorkeur. Gebruik daarom een ander lokmiddel of lokaas indien er na enige tijd geen muizen of ratten gevangen zijn.

Verpakking: Inhoud 2 stuks Nara Lokmiddel voor Muizen- en Rattenval Pro

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »