Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Herfomyc Bladziekten vloeibaar 1 liter
 

Pireco ® Herfomyc Bladziekten vloeibaar 1 liter

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 66484
EAN code 8717903326510
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: HERFOMYC BLADZIEKTEN VLOEIBAAR 1 LITER

Gewasverzorging bij kruidachtige gewassen in de landbouw, tuinbouw, tuin en plantsoenen; waar er sprake kan zijn van bladschimmels. Zoals Bladvlekkenziekte, Alternaria, Echte meeldauw, Valse meeldauw, Sterroetdauw / Blackspot, Roest, En grasschimmels zoals Dollarspot, Roodraad en Sneeuwschimmel. Zonder gebruik van chemische middelen en niet giftig.

Samenstelling:
HERFOMYC bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten op basis van water. Verkrijgbaar in vloeibare, korrel- en granulaatvorm.

Werking:
HERFOMYC wordt opgenomen door het blad van het gewas en de bodem. Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen en ziekten. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

Toediening:
HERFOMYC kan men het beste preventief toedienen; vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Maar ook wanneer er schade en aantasting waargenomen is, kunnen de producten alsnog, op gericht advies, met succes worden toegepast.

Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Voor een optimale opname van korrels en granulaat zijn vochtige omstandigheden juist een vereiste.

Het vloeibare product, op basis van water, kan toegediend worden door middel van aangieten, sproeien, spuiten of injecteren. Het korrel- en granulaatproduct kan uitgestrooid en/of door de bodem gemengd worden. HERFOMYC heeft een werkingsduur van twee tot vier weken, waarna een vervolgbehandeling noodzakelijk kan zijn (afhankelijk van weersomstandigheden en plaagdruk).

Dosering:
HERFOMYC (L) spuiten met een grove nozzle zodat het middel op de grond kan komen. Het product kan, opgelost in water, toegediend worden d.m.v. aangieten, sproeien, spuiten of injecteren.

Bij lichte aantasting (preventieve toepassing)
1 liter Gramisec op 50 liter water voor ca. 1000 m2 

Bij zware aantasting (curatieve toepassing)
2 liter Gramisec op 50 liter water voor ca. 1000 m2 

Verpakking: Inhoud 1 liter

Klik hier voor het procuctblad (PDF)

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5