Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Buxusvitaal 1 liter
 

Pireco Buxusvitaal 1 liter

€ 17,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 67055
EAN code 8717545549353
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: BUXUSVITAAL 1 LITER VOOR STERKERE EN GEZONDERE BUXUS

Pireco Buxus Vitaal 1 liter helpt uw Buxus om zich op een 100% natuurlijke wijze weerbaarder en vitaal te maken. Zo krijgt u een sterkere en gezondere Buxus die evenwichtig en in balans groeit.

Buxusschimmel
Daarnaast is een sterke en vitale Buxus weerbaarder tegen aanvallen van insecten zoals de Buxusmot en ziektes zoals de Buxusschimmel.

Natuurlijke kruidenextracten
Pireco Buxus Vitaal is een zeer effectief, stimulerend en voedend product. Het bestaat uit een mengsel van specifieke, natuurlijke kruidenextracten en is veilig voor mens, dier en milieu. De ingrediënten van Buxus Vitaal worden langzaam opgenomen door de plant en de wortels en zo wordt het verspreid via de sapstroom. Dit geeft weerbaarheid en vitaliteit aan de gehele Buxus.

Gebruiksaanwijzing:
Pireco Buxus Vitaal oplossen in water; 100 ml op 5 liter water. De Buxus Vitaal oplossing over de gehele plant gieten of sprayen tot deze druipnat is. Dit is voldoende voor ca. 10 meter haag. Deze toepassing iedere drie weken in het groeiseizoen herhalen. Indien er sprake is van aantasting of veel regen, de interval verhogen. Pireco Buxus Vitaal kan worden toegepast in volle grond en hagen.

Inhoud:
1 liter

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »