Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Gramisec F1 vloeibaar 5 liter
 

Pireco ® Gramisec F1 vloeibaar 5 liter

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 66448
EAN code 8717903326404
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: GRAMISEC GRASINSECTEN VLOEIBAAR 5 LITER

Gewasverzorging voor gazon, sportvelden en golfbanen , waar er sprake kan zijn van schadelijke bodeminsecten / larven. Zoals Engerlingen, Emelten en Rouwvlieg. Zonder gebruik van chemische middelen en niet giftig.

Samenstelling:
GRAMISEC Grasinsecten vloeibaar bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten. Verkrijgbaar in vloeibare vorm, korrels en granulaat.

Werking:
GRAMISEC Grasinsecten vloeibaar wordt opgenomen door de wortel van het gewas en de bodem. Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen en ziekten. Engerlingen, Emelten en andere larven trekken zich terug naar grotere diepte en zullen daar geen voedsel vinden. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

Toediening:
GRAMISEC Grasinsecten vloeibaar kan men het beste preventief toedienen; vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Maar ook wanneer er schade en aantasting waargenomen is, kunnen de producten alsnog, op gericht advies, met succes worden toegepast. Voor een optimale werking zijn vochtige omstandigheden een vereiste. Anders is beregenen een noodzaak. Het vloeibare product, op basis van water, kan toegediend worden door middel van aangieten, sproeien, spuiten of injecteren. 

De korrelvorm is uitermate geschikt om te gebruiken in en op de bodem, waar gras nog ingezaaid moet worden. De kuren eventueel herhalen (afhankelijk van weersomstandigheden en plaagdruk).

Dosering:
GRAMISEC Grasinsecten vloeibaar spuiten met een grove nozzle zodat het middel op de grond kan komen.

Bij lichte aantasting (preventieve toepassing)
1 liter Gramisec op 25-50 liter water voor ca. 250 m2 

Bij zware aantasting (curatieve toepassing)
2 liter Gramisec op 25-50 liter water voor ca. 250 m2

Verpakking: Inhoud 5 liter

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5