Geen producten (0)
Het artikel is te bestellen via de link:
Pireco ® Grasinsecten Vloeibaar 2,5 liter
 

Pireco ® Grasinsecten Vloeibaar 2,5 liter

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 63006
EAN code 8717545540190
Omschrijving

Het artikel is te bestellen via de link: Grasinsecten Vloeibaar 2,5 liter

Pireco Grasinsecten vloeibaar werkt preventief in het afweren van engerlingen, emelten en rouwvliegen in gazons, grasland en sportvelden. Wortels van planten nemen het product op, waardoor het afweersysteem zich versterkt. Grasinsecten en larven zullen de grasplant mijden. Dat zorgt ervoor dat ze er niet meer van eten. Hun populatie zal sterk afnemen, waardoor de overlast en schade vanzelf verdwijnt.

Aangetast gras door emelten en engerlingen

Een mooie, groene en dichte grasmat is wat we natuurlijk het liefst zien. Helaas is dit niet altijd het geval. Het kan namelijk gebeuren dat er bruine en kale plekken verschijnen in het gazon. Dit is vaak de oorzaak van overlast door emelten en/of engerlingen. Emelten zitten in de toplaag van het gras waar de wortel een grasspriet wordt. Hier zuigt hij de sappen uit de plant, waardoor het gras op die plek dood gaat. Een engerling zit in de bodem bij de wortels van de grasplant. De engerling eet de wortels van het gras op, waardoor deze geen vocht en voeding meer kunnen opnemen en dood gaan. Met Pireco Grasinsecten wordt het gras onaantrekkelijk voor emelten en engerlingen, waardoor ze stoppen met eten. Daarnaast zorgt het product ervoor dat het gras herstelt en snel weer nieuwe wortels aan gaat maken.

Pireco Grasinsecten 2,5 liter vloeibaar bestaat uit specifiek werkende kruidenextracten en heeft een indirecte preventieve werking in het afweren van Engerlingen, Emelten en Rouwvliegen in gazons, grasland en sportvelden.

Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin

Samenstelling:
Pireco Grasinsecten bestaat uit specifiek werkende (niet toxische) kruidenconcentraten. Veilig voor mens, dier en bijen. 

Werking: 
Pireco Grasinsecten heeft een indirect effect bij o.a. engerling, emelt, rouwvliegen etc. in grasvelden en gazons. Het wordt opgenomen door de wortels van planten en versterkt het afweersysteem. Grasinsecten en larven zullen de grasplant mijden en niet meer eten. Hun populatie zal sterk afnemen. Op deze wijze zal de overlast en schade vanzelf verdwijnen.

Toepassing: 
Bruikbaar voor grasvelden en gazons d.m.v. aangieten of spuiten (zie toediening).

Toediening: 
Behandelen in mei, juli, september, november; afhankelijk van de soort larve. De behandeling na 4 weken herhalen. 

Aangieten / spuiten: 
100 ml. Pireco oplossen in 2,5 liter water (voor 10 m²) en de grond begieten/bespuiten. Hierna “naregenen” met ruim water (10 mm). 

Verpakking: 
Inhoud 2500 ml in handige doseerflacon.

Specificaties:

  • Goedgekeurd voor de biologische tuin
  • Niet giftig voor plant, dier en mens
  • Op basis van kruidenconcentraat

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5