Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Gramisec F1 korrels 10 kg
 

Pireco ® Gramisec F1 korrels 10 kg

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 66452
EAN code 8717903326428
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: GRAMISEC GRASINSECTEN KORRELS 10 KG

Gewasverzorging voor gazon, sportvelden en golfbanen , waar er sprake kan zijn van schadelijke bodeminsecten / larven. Zoals Engerlingen, Emelten en Rouwvlieg. Zonder gebruik van chemische middelen en niet giftig.

Samenstelling:
GRAMISEC Grasinsecten bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten. Verkrijgbaar in vloeibare vorm, korrels en granulaat.

Werking:
GRAMISEC Grasinsecten wordt opgenomen door de wortel van het gewas en de bodem. Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen en ziekten. Engerlingen, Emelten en andere larven trekken zich terug naar grotere diepte en zullen daar geen voedsel vinden. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

Toediening:
GRAMISEC Grasinsecten kan men het beste preventief toedienen; vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Maar ook wanneer er schade en aantasting waargenomen is, kunnen de producten alsnog, op gericht advies, met succes worden toegepast. Voor een optimale werking zijn vochtige omstandigheden een vereiste. Anders is beregenen een noodzaak. Het vloeibare product, op basis van water, kan toegediend worden door middel van aangieten, sproeien, spuiten of injecteren. 

De korrelvorm is uitermate geschikt om te gebruiken in en op de bodem, waar gras nog ingezaaid moet worden.  De kuren eventueel herhalen (afhankelijk van weersomstandigheden en plaagdruk).

Dosering:

GRAMISEC Grasinsecten kan met de grond vermengd worden vóór inzaaien. Inwerken door de bovenste 5 cm bewerkte grond. Bij preventief gebruik 10 kilo korrels uitstrooien op 250 m2 bewerkte grond. In bestaande situaties kan breedwerpig gestrooid worden. Bij ernstige aantasting de dosering verdubbelen. 

Verpakking: Inhoud 10 kg