Geen producten (0)

Algemene informatie:

Gratis verzending
11% korting
Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro
1 2 3 4 5 6 7
 

Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro

€ 89,95 € 79,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 173.0000
EAN code 4046436024643
Omschrijving

GLORIA biedt een nieuwe, praktische en milieuvriendelijk vorm van onkruidbestrijding. De Thermoflamm bio Electro verwijdert onkruid door een meer dan 650°C hete hittestraal.

Het apparaat verricht zijn taak met een economische 2.000 Watt sterke elektrische werking. Een kegelsproeikop schermt de hittestraal naar buiten af en concentreert de hete lucht volledig op het onkruid. Dat bespaart tijd en energie en ontlast het milieu. Tijdens het gebruik wordt het apparaat ca. 10 seconde direct boven het onkruid gehouden. Door de inwerking van de warmte sterven de plantencellen in het onkruid af. Dit zorgt niet alleen voor korte onkruidbestrijding, maar behaalt ook een duurzaam effect.

En niet alleen bij de bestrijding van wildgroei op wegen en terassen levert het apparaat goede arbeid. Milieuvriendelijk, snel en handig steekt het ook de kolen op de bbq of het hout in de kachel aan.Onkruidbestrijding met behulp van wamtetechniek. Makkelijk hanteerbaar, eenvoudige bediening, vlamtemperatuur tot 650ºC. 

Onkruid ontneemt planten water, warmte en voedingsstoffen. Iedere tuinbezitter kent dit probleem. De milieubewuste tuinder maakt, waar mogelijk, geen gebruik van bestrijdingsmiddelen. Met het oog op milieu en gezondheid kan de thermische onkruidbestrijding in sommige gevallen het juiste alternatief zijn. Eindelijk hoort het vervelende en vermoeiende onkruid trekken tot het verleden.  

De Onkruidbrander Gloria Thermoflamm verwijdert gemakkelijk en praktisch het onkruid. Het apparaat is veelzijdig inzetbaar, speciaal op moeilijk toegankelijke plekken.  Het apparaat wordt op ca. 3 cm afstand langzaam over het uit te roeien onkruid gevoerd. De thermoflamm is o.a. geschikt voor de bestrijding van onkruid op wegranden, grindpaden, terrassen, buitentrappen, stenenranden, moestuinen, bloemenperken en verwijdert mos van stenen en muren.

Naam van het apparaat Thermoflamm bio Electro
Art.nr. 000173.0000
EAN 404 643 602 4643
Andere apparatuur 650°C hete hittestraal eenvoudige bediening per knopdruk motor 230 V vermogen 2000 W

Spare part drawing Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro (PDF)

Handleiding Onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio Electro (PDF)