Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Produktfreisteller29230915419ffdfc02108 wuehlmausschocker stand vpk Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Basic Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Basic
1 2 3
 

Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Basic

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2108
EAN code 9003117021082
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: WOELMUIZEN/MOLLENVERJAGER BASIC

Onderaardse resonerende trillingen storen en verdrijven de woelmuizen en mollen. De eerste weken is er wellicht een verhoogde actievitiet van de woelmuizen en/of mollen waarneembaar. Dit is een gevolg van het vluchtgedrag van de betreffende dieren.

Specificaties:

  • Geen chemicaliën of gif
  • Ongevaarlijk voor bodemleven of andere dieren
  • Weerbestendig
  • Bereik tot 800 m2 op kleigrond zonder opstakels (bij zand- of veengrond tot 300 m2)
  • Sterke kunststof behuizing
  • Werkt op 4x D batterij (niet meegeleverd), gedurende 1 tot 3 maanden

Let op! 
Het verjagen van de mollen kan reeds na 1 dag, maar soms ook slechts na 1 à 2 weken. In het begin gebeurt het soms dat een verhoogde activiteit wordt vastgesteld in een poging om aan de irritatie te ontkomen. Dit kan zelfs plaatsvinden vlakbij de geplaatste mollenverjager. In het beperkt aantal gevallen waar de mollen zich niet ver genoeg terugtrekken na 3 à 4 dagen, bekomt men een beter resultaat door het toestel te verplaatsen tot 5 à 10 m van de zone waar de laatste activiteit werd vastgesteld, teneinde ze verder weg te drijven. Dit verplaatsen is in een oogwenk gebeurd dankzij de meegeleverde perforator-buis. Deze handeling herhalen indien er na een paar dagen nog niet voldoende resultaat is.

VERGEET UW BATTERIJEN / ACCU`S NIET!
Klik hier om mee te bestellen

Ook interessant