Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
17% korting
Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar
1 2 3 4 5 6
 

Woelmuizen/Mollenverjager Windhager Solar

€ 29,95 € 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 02112
EAN code 9003117021129
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: MOLLENVERJAGER SOLAR

Door de modernste techniek worden onderaardse resonantietrillingen opgewekt, die woelmuizen en mollen verdrijven zonder hen daarbij schade te berokkenen. De Woelmuizen en mollen Schocker Windhager is voorzien van een sterke accu, die het mogelijk maakt dat hij 4 dagen zonder zonnestralingen (bijv. `s nachts of  bij bewolkt weer) blijft werken. De eerste weken is er wellicht een verhoogde actievitiet van de woelmuizen en/of mollen waarneembaar. Dit is een gevolg van het vluchtgedrag van de betreffende dieren.

Specificaties:

  • Werkt tot 750 m2 (afhankelijk van de grondsoort en obstakels zoals funderingen etc.)
  • Niet schadelijk voor andere dieren of het bodemleven
  • Inclusief sterke accu

Let op! 
Het verjagen van de mollen kan reeds na 1 dag, maar soms ook slechts na 1 à 2 weken. In het begin gebeurt het soms dat een verhoogde activiteit wordt vastgesteld in een poging om aan de irritatie te ontkomen. Dit kan zelfs plaatsvinden vlakbij de geplaatste mollenverjager. In het beperkt aantal gevallen waar de mollen zich niet ver genoeg terugtrekken na 3 à 4 dagen, bekomt men een beter resultaat door het toestel te verplaatsen tot 5 à 10 m van de zone waar de laatste activiteit werd vastgesteld, teneinde ze verder weg te drijven. Dit verplaatsen is in een oogwenk gebeurd dankzij de meegeleverde perforator-buis. Deze handeling herhalen indien er na een paar dagen nog niet voldoende resultaat is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »