Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
23% korting
Woelmuizen en mollen Stop Windhager Woelmuizen en mollen Stop Windhager Woelmuizen en mollen Stop Windhager Woelmuizen en mollen Stop Windhager Woelmuizen en mollen Stop Windhager Woelmuizen en mollen Stop Windhager
1 2 3 4 5 6
 

Woelmuizen en mollen Stop Windhager

€ 129,00 € 99,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 02120
EAN code 9003117021204
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: WOELMUIZEN EN MOLLEN STOP

Verjagen van mollen en woelmuizen door middel van de allermodernste techniek. Ondergrondse resonanties van een bepaalde frequentie storen en verdrijven woelmuizen en mollen zonder ze te verwonden.

Optimale elektronica verhinderd gewenning door de speciale `toevalsgenerator`.

Verbeterde robuuste resonantiemechaniek garandeerd lange levensduur en storingsvrije werking. Traploze regeling van intensiteit maakt individuele en optimale aanpassing per situatie op iedere plaats mogelijk.

Specificaties:

Let op! 
Het verjagen van de mollen kan reeds na 1 dag, maar soms ook slechts na 1 à 2 weken. In het begin gebeurt het soms dat een verhoogde activiteit wordt vastgesteld in een poging om aan de irritatie te ontkomen. Dit kan zelfs plaatsvinden vlakbij de geplaatste mollenverjager. In het beperkt aantal gevallen waar de mollen zich niet ver genoeg terugtrekken na 3 à 4 dagen, bekomt men een beter resultaat door het toestel te verplaatsen tot 5 à 10 m van de zone waar de laatste activiteit werd vastgesteld, teneinde ze verder weg te drijven. Dit verplaatsen is in een oogwenk gebeurd dankzij de meegeleverde perforator-buis. Deze handeling herhalen indien er na een paar dagen nog niet voldoende resultaat is.

VERGEET UW BATTERIJEN / ACCU`S NIET!
Klik hier om mee te bestellen