Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Veip Disinfectants Acticid desinfectiemiddel 500 ml inclusief sprayer voor oppervlakken

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode ACTI007
EAN code 8712721910095
Omschrijving

Desinfectie alcohol (ethanol) 76% voor kleine oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld tafels, aanrecht, bureau's, deurklinken en stoelen. Ideaal voor gebruik in horecagelegenheden of op kantoor. Acticid is een zeer doeltreffend desinfectie product voor kleine oppervlaktes.

Wat is Acticid?

Acticid is een doeltreffend desinfectiemiddel op basis van 76% gedenatureerde ethanol (alcohol). Het kan worden toegepast voor de desinfectie van kleine oppervlakken (zoals deurknoppen, laarzen en toiletbrillen) in bijvoorbeeld de voedingsmiddelensector, gezondheidszorg, cosmetische- en veterinaire sector. Het kan overal ingezet worden om af te rekenen met ongewenste micro-organismen. Acticid is gemakkelijk in gebruik: sprayen, laten drogen, klaar! Naspoelen is niet nodig.

De werkzaamheid wordt gegarandeerd door het hoge percentage ethanol, dat zijn effectiviteit heeft bewezen ten aanzien van bacteriën en gisten. Acticid zorgt ervoor dat het micro-organisme onherstelbaar wordt beschadigd (de ethanol zorgt ervoor dat het eiwit van het organisme coaguleert (stollingsreactie). Resistentie vorming is daardoor niet mogelijk. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Voordelen van Acticid desinfectie 76% alcohol (ethanol)

  • Effectief tegen bacteriën en gisten
  • Sterk ontvettende werking
  • Laat geen residuen achter
  • Resistentie is niet mogelijk

Toelating van Acticid desinfectiemiddel voor oppervlaktes:

Toelatingsnummer: 14021 N
Gebruik Acticid veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Verpakking: Inhoud 500 ml