Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert Egelmand Esschert
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 

Egelmand Esschert

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode WA06
EAN code 8714982012846
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: EGELMAND

Een goed nest is van levensbelang voor egels. Hierin kunnen zij gedurende hun winterslaap de winter succesvol doorkomen. Een nest wordt vaak gemaakt onder een stapel boomstammen, in een composthoop of een stapel bladeren. Vaak ontbreekt het echter in ons opgeruimde landschap aan mogelijkheden voor de egel om een nest te bouwen. Deze egelmand is, als imitatie van een natuurlijk nest, de ideale huisvesting voor een egel. Plaats de egelmand op een enigszins droge ondergrond op een beschutte en rustige plaats in de tuin. Leg wat losse bladeren in de mand. Dek vervolgens de mand af met een dikke laag bladeren, daarna met een plastic zeil vervolgens weer met bladeren, takken en andere natuurlijke materialen. De opening dient vrij gelaten te worden en liefst niet naar het noorden of noordoosten gericht. Belangrijk is dat het bouwwerk voldoende stevig is, zodat honden en dassen het niet gemakkelijk kunnen vernielen.

In afwijking van hetgeen u op de foto`s ziet, kunt u de egelmand het beste "verstoppen" onder een bladerdak en/of andere natuurlijke materialen, om het gewenste isolerende effect te creëren.

  • Materiaal: Wilgentakken.
  • Afmetingen: 53,0x37,8x25,5 cm.