Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Moscover Luxan 1000 ml tegen levermos en algen
 

Moscover Luxan 1000 ml tegen levermos en algen

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 135800
EAN code 8711957001584
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: MOSCOVER 1 LITER TEGEN LEVERMOS EN ALGEN (CONCENTRAAT)

Luxan Moscover is een natuurlijk middel ter bestrijding van levermossen en groene aanslag. Luxan Moscover kan worden toegepast op bestratingen, houtwerk en andere ondergronden.

Het middel kan ook worden ingezet in borders en tussen bomen en struiken. Spuit daarbij op de aanwezige levermosgroei en/of algengroei en voorkom dat de te sparen gewassen overmatig worden geraakt. Luxan Moscover is onschadelijk voor vijvers, of ander oppervlaktewater zoals sloten, en bestaat voor 100% uit plantaardige eiwitten, zetmeel, oliën, voedingsmiddeleningrediënten en water.

Het middel bevat geen werkzame stoffen en heeft derhalve een indirecte werking tegen groene aanslag en levermossen.
Met Luxan Moscover brengt u een coating aan over de aanwezige algen en levermossen. Deze coating zorgt ervoor dat de algen en mossen afsterven. Het resultaat is binnen 2 dagen zichtbaar. Bij een juist gebruik is er sprake van een lange nawerking tot wel 6 maanden. Luxan Moscover kan ook preventief worden toegepast om de overlast van algengroei en levermosgroei te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:
Fles goed schudden voor gebruik (minimaal 30 seconden). 
Luxan Moscover moet worden verspoten met een (rug)spuit onder lage druk. De toepassing dient te worden uitgevoerd onder droge omstandigheden en als enige uren geen regen wordt verwacht. Het middel in ruim voldoende mate opbrengen. Zorg ervoor dat het gehele oppervlak goed nat wordt gemaakt. Er dient minimaal gespoten te worden tot het afdruipstadium is bereikt. Het middel begint pas te werken nadat het bespoten oppervlak opgedroogd is. Spuitapparatuur na gebruik zorgvuldig reinigen!

Dosering:
1 liter Luxan Moscover per 7 liter water is voldoende voor minimaal 40 m². 

Attentie:
Een herhaling van de behandeling kan noodzakelijk zijn indien er sprak is van een zware levermosgroei. De beste resultaten worden verkregen bij toepassingen vanaf 13 °C. Luxan Moscover niet mengen met andere middelen i.v.m. kans op schade. Op plaatsen waar het langdurig nat is zal de coating harder slijten. Een herhalingsbehandeling zal dan eerder noodzakelijk zijn.

Droog, koel en goed gesloten in originele verpakking bewaren.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5