Geen producten (0)
 

Vliegenval Luxan met lokstof

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 125041
EAN code 8711957650805
Omschrijving

De Luxan Vliegenval bestaat uit een zak waarin een meegeleverde hoeveelheid lokstof is verpakt. Deze lokstof wordt vervolgens overgoten met water tot het niveau wat op de zak aangegeven staat. De Luxan Vliegenval wordt bij voorkeur in de zon gehangen op een niet te winderige plaats. Als de val vol is dan kan hij eenvoudig met het restafval meegegeven worden. Luxan Vliegenval wordt geleverd in een zak geschikt om 20.000 vliegen mee te vangen. De Luxan Vliegenval is uitstekend geschikt voor gebruik op plaatsen waar vliegen overlast veroorzaken zoals in hondenkennels, rond dierenhokken, stallen en maneges, bij afvalopslagplaatsen en composthopen in de tuin enz.

Gebruiksaanwijzing
De werking van de Luxan Vliegenval is gebaseerd op de lokstof Rescue® en een speciale verteringsgist. Zowel de lokstof als de verteringsgist bevinden zich in een wateroplosbaar zakje dat, na toevoeging van water, na ongeveer 24 uur begint te werken. Knip de plastic val bovenaan open (zie stippellijn). Trek de trechter omhoog en voeg water toe tot aan de vullijn (2/3 van de zak). Laat de val nooit uitdrogen.

Bij een temperatuur van 24- 25°C zal de val het snelst beginnen te werken. Hang daarom de val in de zon waardoor deze temperatuur het snelst wordt bereikt. Door lage(re) nachttemperaturen kan het opstarten van de val wat vertraagd worden. De val buiten aan bijv. een spijker ophangen op die plaatsen waar vliegen zitten en veel overlast veroorzaken. Verplaats een gevulde val na enige tijd als de werking onvoldoende is teneinde de meest ideale locatie te bepalen. Hang de val niet in de harde wind. Als de val vol is, de trechter naar binnen duwen en de val met het huisvuil meegeven. Deponeer de val kort voor het ledigen in de afvalcontainer.  

Attentie
Het gebruik binnenshuis wordt wegens geurhinder niet aangeraden.  

Werkzame stof: natuurlijke lokstoffen
Gehalte: 100%

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.