Geen producten (0)
Het artikel is uitverkocht
Metarex M Slakkenkorrels Luxan
 

Metarex M Slakkenkorrels Luxan

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1060648
EAN code 8711957002840
Omschrijving

Metarex M is een lokmiddel in een vochtbestendige korrelvorm voor de bestrijding van huisjesslakken en landslakken (naaktslakken) onder glas. Metarex M werkt tegen zowel huisjesslakken als naaktslakken. De uniforme korrel zorgt voor een optimaal strooigemak en een goede verdeling over de oppervlakte die behandeld moet worden. Het middel kan worden gebruikt in diverse gewassen en is goed bestand tegen schimmels en vocht.

De lokwerking op slakken is uitstekend en de bestrijding van slakken uiterst effectief. Een kleine hoeveelheid Metarex M volstaat al voor afdoende bestrijding. Het middel mag uitsluitend worden toegepast in bedekte teelten.  

Toepassing

De Metarex M slakkenkorrels strooit u tussen de planten wanneer de slakken bedrijvig zijn. Dit is over het algemeen bij warme en vochtige omstandigheden. Strooi de korrels niet op de planten maar er tussen en strooi bij grote planten rond de plantvoet. Uitstrooien langs de rand kan ook een goed resultaat geven. Als veel slakken voorkomen is herhaling van de toepassing, mede in verband met nieuw uitgekomen jonge slakken, na 1 a 2 weken gewenst.  

Inhoud

Slakkenkorrels in 400 gram verpakking. Goed voor ca. 800 m2. 

Werkzame stof: metaldehyde

Gehalte: 2,5%