Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Metarex M Slakkenkorrels Luxan
 

Metarex M Slakkenkorrels Luxan

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 067030
EAN code 8711957358411
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: METAREX M SLAKKENKORRELS

Metarex M is een lokmiddel in een vochtbestendige korrelvorm voor de bestrijding van huisjesslakken en landslakken (naaktslakken) onder glas. Metarex M werkt tegen zowel huisjesslakken als naaktslakken. De uniforme korrel zorgt voor een optimaal strooigemak en een goede verdeling over de oppervlakte die behandeld moet worden. Het middel kan worden gebruikt in diverse gewassen en is goed bestand tegen schimmels en vocht.

De lokwerking op slakken is uitstekend en de bestrijding van slakken uiterst effectief. Een kleine hoeveelheid Metarex M volstaat al voor afdoende bestrijding. Het middel mag uitsluitend worden toegepast in bedekte teelten.  

Toepassing

De Metarex M slakkenkorrels strooit u tussen de planten wanneer de slakken bedrijvig zijn. Dit is over het algemeen bij warme en vochtige omstandigheden. Strooi de korrels niet op de planten maar er tussen en strooi bij grote planten rond de plantvoet. Uitstrooien langs de rand kan ook een goed resultaat geven. Als veel slakken voorkomen is herhaling van de toepassing, mede in verband met nieuw uitgekomen jonge slakken, na 1 a 2 weken gewenst.  

Inhoud

Slakkenkorrels in 250 gram verpakking. Gebruik 30 korrels per vierkante meter.

 

Werkzame stof: metaldehyde

Gehalte: 2,5%