Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Muizenval Multicatch Luxan Muizenval Multicatch Luxan Muizenval Multicatch Luxan Muizenval Multicatch Luxan Muizenval Multicatch Luxan Muizenval Multicatch Luxan
1 2 3 4 5 6
 

Muizenval Multicatch Luxan

€ 11,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 066661
EAN code 8711957551430
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: LEVEND VANGENDE MUIZENVAL MULTICATCH

De Luxan Multicatch Muizenval is een kwalitatief hoogwaardige verzinkte val die tot wel 10 muizen per keer kan vangen. De Multicatch vallen worden veel door professionals ingezet op plaatsen waar geen vergiftigd lokaas kan worden gebruikt of wanneer de wens bestaat om de muizen te laten leven. Verder worden deze vallen ook gebruikt als andere vallen niet blijken te werken.

Gebruiksaanwijzing:

De Luxan Multicatch Muizenval dient te worden gevuld met een aantrekkelijk lokaas. De meest aantrekkelijke lokazen zijn pindakaas, chocolade, cake en biscuit. Wissel van lokaas indien er niet van gegeten wordt. De val zal het meest effectief zijn als deze geplaatst wordt langs een muur. Muizen blijven instinctief dicht tegen de muur aan open en kiezen niet het midden van een ruimte. De openingen van de val aan de muurzijde plaatsen. De val heeft diverse ventilatie openingen. Voor het welzijn van de gevangen muis dient echter iedere twee uur een controle uit te worden gevoerd zodat gevangen muizen weer los kunnen worden gelaten op een ander locatie. Dit voorkomt stress als gevolg van te lange opsluiting. Laat om deze reden de val 's nachts niet staan. De gevangen muis kan eenvoudig los worden gelaten door het deksel van de val op te tillen.

Specificaties:

  • Muis wordt niet gedood
  • Gemakkelijk te openen voor zowel (bij)vulling van aas als het uitzetten
  • Deur sluit stevig; ontsnappen is onmogelijk
  • Snel te controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »