Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Rattenval Luxan Rattenval Luxan
1 2
 

Rattenval Luxan

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 145180
EAN code 8711957000150
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: RATTENVAL

De Luxan Rattenval is zeer gemakkelijk in gebruik: lokaas aanbrengen, opspannen en plaatsen. Door de speciale spanrichting is deze val niet alleen veilig voor de vingers, maar ook gevangen ratten kunnen vlot en hygiënisch verwijderd worden. Het diepe lokaasreservoir kan via het luikje (open/close) zonder risico voor geklemde vingers opgevuld worden met lokaas naar keuze, zoals pindakaas of zelfs katoen dat ratten gebruiken om te nestelen.

Deze kunststof uitvoering is uitermate geschikt om meerdere malen te gebruiken. Ratten zijn zeer behoedzaam bij alles wat nieuw is. Plaats daarom de val met lokaas de eerste 3 nachten zonder deze op te spannen. Vanaf de vierde nacht de val opspannen: succes gegarandeerd!

Gebruiksaanwijzing
Open het luikje (open/close) en vul het lokaasreservoir met een lokaas naar keuze. Span vervolgens de val handmatig of met de voet op totdat u een klik hoort. Plaats de val loodrecht op de muur waarlangs de ratten zich voortbewegen, met het lokaasreservoir tegen de muur aan. Na de vangst kan de rat dan worden verwijderd door de val te openen boven de afvalcontainer en daar de rat in te laten vallen. Dit kan zonder de rat aan te raken.

Meerdere keren bruikbaar!