Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Zilvervisjesval Luxan 3 stuks
 

Zilvervisjesval Luxan 3 stuks

€ 4,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125049
EAN code 8711957000457
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: ZILVERVISJESVAL 3 STUKS

Luxan Zilvervisjesval is een speciale plakval ter bestrijding van zilvervisjes in diverse ruimtes zoals toiletten, badkamers, keukens, kamers, kelders en andere woon? en verblijfsruimtes. De val bevat geen insecticiden of lokstoffen. De zilvervisjes die over de val lopen zullen aan de lijm blijven plakken. Na gebruik kan de val met het huisvuil mee worden gegeven. Het materiaal van de val is zodanig geconstrueerd dat het ook zeer geschikt is voor vochtige ruimtes.

Gebruiksaanwijzing
1) Vouw de val vooraf, zonder de beschermfolie te verwijderen, zodanig dat de val vlak op de ondergrond zal kunnen staan.
2) Verwijder de beschermfolie
3) Vouw de val tot een driehoek, waarbij de lijmlaag aan het korte uiteinde gebruikt wordt om de val dicht te plakken.
4) Plaats de val op die plaatsen waar de zilvervisjes overlast veroorzaken. Let daarbij met name op vochtige en donkere schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, toiletpotten, radiatoren en apparatuur.

De zilvervisjes zullen aan de lijmlaag blijven plakken en zodoende zal de overlast verdwijnen. In kleine ruimtes zoals badkamers en toiletten 1 á 2 vallen plaatsen. Voor grotere ruimtes geldt als richtlijn 1 val per 10 á 15 m2 vloeroppervlak. De val blijft na plaatsing 3 maanden werkzaam.