Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Mierenlokdoos Luxan (2 stuks)
 

Mierenlokdoos Luxan (2 stuks)

€ 5,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125008
EAN code 8711957000068
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: MIERENLOKDOOS 2 STUKS

Luxan Mierenlokdoos Nieuw is speciaal bestemd voor gebruik in kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers en op balkons en terrassen, ter bestrijding van mieren, met uitzondering van tropische mieren.

Gebruiksaanwijzing
Mierenlokdoos Nieuw kan zowel binnen als buiten gebruikt worden ter bestrijding van mieren. Het middel is geschikt voor gebruik in o.a. keukens, woonkamers en andere verblijfsruimten. Ook op balkons en terrassen kan dit middel uitstekend worden toegepast. De mieren worden tot in het nest bestreden. Druk aan de zijkant met een metalen voorwerp (bijvoorbeeld een schroevendraaier) het perforatiegat in en plaats het blikje op een zogenaamde ‘’mierenstraat’’.

Laat het blikje minstens één week op dezelfde plaats staan. De mieren zullen het middel meenemen naar het nest, In een kleine ruimte (<10m²), bijv. een keuken is één blikje voldoende. In grotere ruimten (>10m²) 1 lokdoosje per 10 m² plaatsen. Door gebruik en uitdrogen zal ongeveer één maand na het openen de werkzaamheid teruglopen. Indien er nog mieren waargenomen worden de lokdoos vervangen. De lokdoos pas verwijderen, wanneer er geen mieren meer worden waargenomen.  

Na gebruik de lokdoos afgeven bij klein chemisch afval. Nog niet gebruikte blikjes koel en droog bewaren.  

Werkzame stof: Spinosad
Gehalte: 0,08 %

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »