Geen producten (0)
 

Houtinsecticide-P NW Luxan 1000 ml

€ 17,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125311
EAN code 8711957002109
Omschrijving

Luxan Houtinsecticide-P NW verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Het houtwerk eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting van de huisboktor is het gewenst eerst de boorgangen open te steken en het boormeel zoveel mogelijk uit te borstelen. 

Boormeel en afvalhout moeten worden verwijderd en bij voorkeur verbrand. Alvorens het hout met dit middel te behandelen eerst aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Voor het verduurzamen dient het hout alle benodigde bewerkingen te hebben ondergaan, zoals boren, kepen, e.d. Het middel dient in onverdunde vorm te worden aangebracht.


Gebruiksaanwijzing
Op het te behandelen oppervlak tenminste 200 gram per m² ( dit is ca. 250 ml per m² ) van het middel opbrengen d.m.v. bespuiten onder lage druk met grove druppel. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof juist niet afdruipt. Voor het bestrijden van de grote houtworm (Xestobium rufovillosum) moet het houtwerk plaatselijk onder druk worden geïnjecteerd.  

Productkenmerken:

  • klaar voor gebruik
  • zowel preventief als curatief toe te passen
  • eenvoudig toe te passen met gebruik van een kwast

Werkzaam tegen:

  • Houtworm
  • Boktor

Verpakking: 1000 ml, voldoende voor 4 m2 (curatief) en 8 m2 (preventief)