Geen producten (0)
Het artikel is te bestellen via de link:
Houtinsecticide-P NW Luxan 500 ml
 

Houtinsecticide-P NW Luxan 500 ml

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125313
EAN code 8711957002031
Omschrijving

Het artikel is te bestellen via de link:  Houtinsecticide-P 1000 ml tegen houtworm en boktor

Luxan Houtinsecticide-P NW verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Het houtwerk eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting van de huisboktor is het gewenst eerst de boorgangen open te steken en het boormeel zoveel mogelijk uit te borstelen. 

Boormeel en afvalhout moeten worden verwijderd en bij voorkeur verbrand. Alvorens het hout met dit middel te behandelen eerst aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Voor het verduurzamen dient het hout alle benodigde bewerkingen te hebben ondergaan, zoals boren, kepen, e.d. Het middel dient in onverdunde vorm te worden aangebracht.

Gebruiksaanwijzing
Op het te behandelen oppervlak tenminste 250 gram per m² (dit is ca. 316 ml per m² ) van het middel opbrengen d.m.v. bespuiten onder lage druk met grove druppel. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof juist niet afdruipt. Voor het bestrijden van de grote houtworm (Xestobium rufovillosum) dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden.

Productkenmerken:

  • klaar voor gebruik
  • zowel preventief als curatief toe te passen
  • eenvoudig toe te passen met gebruik van een kwast

Werkzaam tegen:

  • Houtworm
  • Boktor

Verpakking: 500 ml

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.