Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Insectenhotel Ecostyle voor lieveheersbeestjes Insectenhotel Ecostyle voor lieveheersbeestjes
1 2
 

Insectenhotel Ecostyle voor lieveheersbeestjes

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1101622
EAN code 8711731016223
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: INSECTENHOTELS

Lieveheersbeestjes en gaasvliegen zijn zeer nuttig in de natuur. Behoudt het natuurlijk evenwicht in uw tuin met een insectenhotel!

Door tussenkomst van de mens zijn de natuurlijke nest- en beschuttingsplaatsen voor deze insecten sterk afgenomen. Dit insectenhotel gevuld met dennenappels biedt de overdag actieve lieveheersbeestjes een overnachtingsplek en winterverblijf. Ook gaasvliegen gebruiken het hotel het hele jaar door als schuilplaats.

Gebruiksaanwijzing:

Verf of vernis dit insectenhotel niet, want de geur zal de insecten afstoten! Hang het insectenhotel op een zonnige, wind- en regenbeschutte plek, ten minste op kniehoogte. Plaats de voorzijde van het insectenhotel het liefst in de richting van het zuiden, zuidwesten of zuidoosten. Laat het insectenhotel in de winter hangen, anders worden de bewoners voortijdig uit hun nest verdreven.

Ophangen van één insectenhotel (A):

Plaats een geschikte haak waar u het insectenhotel wil ophangen. Duw één van de bijgeleverde verbindingshaken parallel in twee voorgeboorde gaten en hang het insectenhotel aan de haak. U kunt gemakkelijk het insectenhotel er af pakken als u er later een tweede wil aan vast maken.

Ophangen van meerdere insectenhotels (A+B):

De insectenhotels in de gewenste vorm bij elkaar leggen en de bijgevoegde haken in de voorgeboorde gaten duwen (eventueel met een hamer). Gebruik steeds 2 haken per kant om de hotels aan elkaar vast te maken. Bevestig bij voorkeur het zwaarste hotel met de haak aan de muur. Let er bij de bevestiging aan elkaar op dat deze bij sterke wind niet bewegen of naar beneden kunnen vallen.

OPGELET: Als u ziet dat een insectenhotel reeds bewoond is mag u het niet op de open kant leggen wanneer u het losmaakt van de wand!

Verpakking: inhoud 1 Insectenhotel voor lieveheersbeestjes en gaasvliegen