Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Mosmiddel Fertimoss Solabiol Natria 2,8 kg
 

Mosmiddel Fertimoss Solabiol Natria 2,8 kg

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 3664715003328
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: NATRIA MOSMIDDEL FERTIMOSS 2,8 KG

Solabiol Natria Mosmiddel Fertimoss 2,8 kg is bestemd voor de bestrijding van mos in gazons en kan eenvoudig worden toegepast door middel van strooien. Fertimoss is verpakt in een handige strooidoos waardoor het middel direct uit de verpakking gelijkmatig verdeeld kan worden over het gazon. Mosmiddel is bestemd voor de bestrijding van mos in gazons. Mos treedt vooral op schaduwrijke plaatsen in het gazon op en kan zich snel uitbreiden. Een tijdige behandeling is erg belangrijk om mos een seizoen lang uit het gazon te houden 

Productkenmerken

  • Gieten of strooien
  • Snel resultaat
  • Makkelijk oplosbaar in water

Toepassingsmethode

Gieten of strooien

Toepassingsadvies

Gieten: Mosmiddel kan zonder bijzondere voorzorgen in water worden opgelost. Circa 1 liter sproeivloeistof is voldoende voor 1 m². De eenvoudigste toepassing is met behulp van een gieter, die na gebruik goed met water dient te worden schoongespoeld.

Strooien: Mosmiddel kan eveneens in droge vorm worden gestrooid op een vochtige mosbegroeiing. Een goede verdeling is noodzakelijk. Indien het binnen enkele dagen na het strooien niet regent, is het noodzakelijk de behandelde oppervlakte met water te sproeien. 

Zowel bij gieten als bij strooien is er kans op een tijdelijke zwartverkleuring van het gras.

Tip!

Na een behandeling is bemesting aan te bevelen. Kale plekken eventueel opnieuw inzaaien. Bij bruinverkleuring van bestrating kan oxaalzuur gebruikt worden om dit te verwijderen.

Verpakking:

 1280 gram, voor ca. 35 m2 (strooien) en 50 m2 (gieten)

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.