Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco Anti Stress 500 ml Pireco Anti Stress 500 ml
1 2
 

Pireco Anti Stress 500 ml

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 62946
EAN code 8717545540503
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: Pireco Anti Stress 500 ml

Bruikbaar voor de siertuin, moestuin en kuipplanten door middel van aangieten of spuiten, waarbij dit laatste de voorkeur heeft. Eetbare gewassen kunnen na 2 tot 3 dagen geconsumeerd worden. Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin. Verhoogt plantweerbaarheid tijdens stress omstandigheden zoals hitte- en droogtestress en na het snoeien.

Toediening

Gebruiken vanaf het moment dat de plant, struik of boom stress ondervindt. Na 1 week herhalen. Als een plant stress ondervindt, laat deze dat zien door verwelking van het blad. Stressperiodes kunnen onder andere tijdens warmte, tijdens droogte en tijdens snoeien optreden. Preventief herhalen om weerbaarheid op te bouwen en stress te voorkomen. Tijdens warme periodes het product vroeg in de morgen of juist laat in de avond toepassen om eventuele verbranding te voorkomen. Schudden voor gebruik.

Spuiten

100 ml Pireco oplossen in 5 liter water (goed voor 25 m2). Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de plant druipnat spuiten. Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Niet spuiten boven 25 ºC.

Aangieten

Eerst de aarde oppervlakkig loskrabben. 20 ml Pireco oplossen in 1 liter water (goed voor 5 m2). Hierna beregenen met ruim water (10 mm).

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »