Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco Bloeiende Planten Vitaal 500 ml Pireco Bloeiende Planten Vitaal 500 ml
1 2
 

Pireco Bloeiende Planten Vitaal 500 ml

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 62948
EAN code 8717545540602
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: Pireco Bloeiende Planten Vitaal 500 ml

Bruikbaar voor alle bloeiende planten door middel van aangieten of spuiten, waarbij dit laatste de voorkeur heeft. Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin. Zorgt voor sterkere en gezondere planten die beter groeien, mooier en frisser blad krijgen en rijker bloeien.

Toediening

Gebruiken vanaf het moment dat de plant begint uit te lopen. Na 4 weken herhalen. Preventief herhalen voor mooiere planten die beter groeien, mooier en frisser blad krijgen en rijker bloeien.

Aangieten

20 ml Pireco Bloeiende planten Vitaal oplossen in 1 liter water (goed voor ca. 5 planten). Aangieten bij de wortels van de plant en na beregenen met ruim water (10 mm). Deze toepassing 3 keer herhalen in het groeiseizoen met een interval van 3 weken.

Spuiten

100 ml Pireco oplossen in 5 liter water (goed voor 25 m2). Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de plant druipnat spuiten. Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Niet spuiten boven 25 ºC.

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5