Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco Kamerplanten 12 Capsules
 

Pireco Kamerplanten 12 Capsules

€ 6,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 62949
EAN code 8717545540657
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: Pireco Kamerplanten 12 Capsules

Bruikbaar voor kamerplanten en kuipplanten door middel van een bodembehandeling. Eetbare gewassen kunnen na 2 tot 3 dagen geconsumeerd worden. De kruiden in de capsules kunnen een geur afgeven. Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin. Verhoogt plantweerbaarheid ter voorkoming van rouwvlieg (potgrondvlieg), bladluis, wolluis, spint, witte vlieg, trips enz. Goedgekeurd voor de biologische tuin.

Toediening

Gebruiken vanaf het moment dat de kamerplant of kuipplant last krijgt van insecten. Na 4 weken herhalen. Preventief herhalen om weerbaarheid op te bouwen en een plaag te voorkomen.

Kuipplanten

Maak een gaatje van ca. 10 cm diep en stop de capsule hierin. Dan het gaatje volgieten met water en vervolgens dichtmaken. Gebruik 1 capsule per 50 cm hoogte van de plant.

Kamerplanten

Maak een gaatje van ca. 5 cm diep en stop de capsule hierin. Dan het gaatje volgieten met water en vervolgens dichtmaken. Gebruik 1 capsule per 5 liter pot-inhoud.

Goedgekeurd voor de biologische tuin

Pireco Kamerplanten capsules is een natuur- en milieuvriendelijk product, ontwikkeld uit specifiek geselecteerde (niet toxische) kruidenextracten. Het wordt opgenomen door de wortels en versterkt het natuurlijke afweersysteem. Hierdoor wordt de weerstand verhoogt en verdwijnen overlast en schade vanzelf. Nuttige insecten ondervinden hier geen hinder van.