Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Delumbri korrels 20 kg
 

Pireco ® Delumbri korrels 20 kg

€ 49,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 66462
EAN code 8717903326282
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: DELUMBRI WORMEN- EN WILDOVERLAST KORRELS 20 KG

Gewasverzorging in de landbouw, tuinbouw, tuin en plantsoenen, waar er sprake kan zijn van te grote overlast van wormen, wildvraat en vogelvraat. Ook voor gazon, grasmat, sportvelden en golfbaan. Zonder gebruik van chemische middelen en niet giftig.

Samenstelling:
DELUMBRI bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten op basis van water. Verkrijgbaar in vloeibare vorm, korrels en granulaat.

Werking:
DELUMBRI wordt opgenomen door de bodem. Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen. Wormen zoeken de diepte op en overige dieren zullen de behandelde percelen mijden. Het gewas zal zich kunnen herstellen en een gezonde groei te zien geven.

Toediening:
DELUMBRI kan men het beste preventief toedienen in sept - okt en febr - maart. Vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Maar ook wanneer er schade en aantasting waargenomen is, kunnen de producten alsnog, op gericht advies, met succes worden toegepast.

Voor een optimale werking bij wormenoverlast zijn vochtige omstandigheden een vereiste. Anders is beregenen een noodzaak. Bij overlast van vogels, slakken en/of wild zijn juist droge omstandigheden vereist. Bij slakken de korrels ruim strooien, niet inwerken en niet beregenen.

Het vloeibare product, op basis van water, kan toegediend worden door middel van aangieten, sproeien of spuiten. Het korrelproduct kan uitgestrooid en/of door de bodem gemengd worden.
DELUMBRI heeft een werkingsduur van twee tot vier weken, waarna een vervolgbehandeling noodzakelijk kan zijn (afhankelijk van weersomstandigheden en plaagdruk).

Dosering:
DELUMBRI (K) kan in bestaande situaties breedwerpig gestrooid worden.

Bij lichte aantasting (preventieve toepassing)
10 kg Delumbri voor ca. 500 m2 

Bij zware aantasting (curatieve toepassing)
20 kg Delumbri voor ca. 500 m2 

Verpakking: Inhoud 20 kg

Klik hier voor het procuctblad (PDF)