Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Pireco ® Herfosec Bladinsecten vloeibaar 5 liter
 

Pireco ® Herfosec Bladinsecten vloeibaar 5 liter

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 66472
EAN code 8717903326619
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: HERFOSEC BLADINSECTEN VLOEIBAAR 5 LITER

Gewasverzorging bij kruidachtige gewassen in de landbouw, tuinbouw, tuin en plantsoenen; waar er sprake kan zijn van overlastgevende bladinsecten en hun larven. Zoals Bladluis, Spintmijt, Witte vlieg, Leliehaantje, Rupsen, Thrips, Galmug, Dopluis, Schildluis, Wolluis en Spinselmot (Stippelmot) . Zonder gebruik van chemische middelen en niet giftig.

Samenstelling:
HERFOSEC bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten op basis van water. 

Werking:
HERFOSEC wordt opgenomen door wortel en blad van het gewas en door de bodem. Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen en ziekten. Zuigende of vretende bladinsecten verdwijnen, omdat ze het voedsel niet lekker vinden. Andere nuttige insecten, zoals bijen en hommels, zullen er geen last van hebben. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

Toediening:
HERFOSEC kan men het beste preventief toedienen; vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Maar ook wanneer er schade en aantasting waargenomen is, kunnen de producten alsnog, op gericht advies, met succes worden toegepast. Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Voor een optimale opname van korrels en granulaat zijn vochtige omstandigheden juist een vereiste.

Het vloeibare product, op basis van water, kan toegediend worden door middel van aangieten, sproeien, spuiten of injecteren.

Dosering:
HERFOSEC (L) spuiten met een grove nozzle zodat het middel op de grond kan komen. Het product kan, opgelost in water, toegediend worden d.m.v. aangieten, sproeien, spuiten of injecteren.

Bij lichte aantasting (preventieve toepassing)
1 liter Herfosec op 50 liter water voor ca. 1000 m2 

Bij zware aantasting (curatieve toepassing)
2 liter Herfosec op 50 liter water voor ca. 1000 m2 

Verpakking: Inhoud 5 liter

Klik hier voor het procuctblad (PDF)

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5