Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature®
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Automatische Ratten- & Muizenval set A24 Goodnature®

€ 195,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 758641
EAN code 8713235029297
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: AUTOMATISCHE RATTEN- & MUIZENVAL SET A24

De Goodnature® ratten en muizenval doodt automatisch 24 ratten of muizen - de een na de ander, zonder dat u het CO2 patroon tussentijds moet vervangen. Het maakt gebruik van niet-giftige lokstof en doodt ongedierte op een humane manier. De val wordt geleverd met een digitale teller, die u laat weten hoeveel dieren er zijn gedood. De val wordt geleverd met een houder die gemakkelijk aan een boomstam of houten paal kan worden bevestigd. Als u de val liever wil neerzetten, kunt u de doorloophouder los bijbestellen.

Dit maakt de Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval uniek:

De A24-rat & muizen-val werkt tot 24 keer per CO2 patroon en wordt geleverd met een lokmiddel-cartridge die tot 6 maanden automatisch lokstof afgeeft. Goodnature producten zijn humaan, effectief en veilig in gebruik. De vallen zijn zo ontwikkeld dat ze alleen ongedierte aanpakken en niets anders. De vallen doden het dier direct, zonder lange lijdensweg. De vallen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoogste internationale normen. De vallen zijn eenvoudig in het gebruik. Het instellen en opzetten gaat makkelijk, zowel binnen- als buitenshuis. Doordat de val 24 keer kan afgaan per patroon en zichzelf reset heeft u er geen extra omkijken naar. Één keer instellen en de val doet het werk. Alle producten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Ze zijn ontworpen voor binnen, maar ook getest voor alle ruige buitenomstandigheden.

Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24   Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24

Snuif, snuif

 

Pang!

De lokstof wekt de interesse van ratten en muizen   Hij raakt de trigger en de A24 automatische val wordt geactiveerd
     
Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24   Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24

Autom. reset

 

Snuif, snuif

De val reset zichzelf en is direct weer klaar voor gebruik   De lokstof blijft continu actief en trekt nieuwe dieren aan
     
Goodnature® Automatische Ratten- & Muizenval set A24    

Weggeroofd

   
Andere diersoorten zoals roofvogels en katten verwijderen de dode dieren    

 

Technische gegevens Goodnature A24 automatische ratten en muizenval:

Werkt tegen   Ratten en muizen
Digitale teller   Ja
Bevat CO2 patronen   Ja, twee stuks in set
Controle/monitorings kaart   Ja, 3 stuks
Lokstof   Ja
Wandhouder   Ja
Doorloophouder   Nee, optioneel bij te bestellen
Automatische lokstofpomp   Ja
Lokstof pasta voor omgeving   Nee, optioneel bij te bestellen


Inhoud verpakking: 

Inhoud 1 Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval, met digitale teller, monitoringskaartjes, CO2 patronen, automatische lokstofpomp en wandhouder.

Ook interessant