Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

MultiBrush Li-on Gloria 2020 Accu Speedcontrol

€ 169,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 297.0000
EAN code 4046436039678
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: Gloria Multibrush 2020 Accu Speedcontrol voor voegen- en oppervlaktereiniging (exclusief accu en lader)

Met de multifunctionele oppervlakte- en de voegenborstel van GLORIA is de strijd tegen onkruid en vuil rond het huis kinderspel. Compatibel met alle 18 V 1,5 - 4,0 Ah BOSCH lithium-ionen accu's, biedt de MultiBrush li-on flexibiliteit en comfort zonder enige elektrische kabels. Het multitalent bestaat uit een aandrijfunit, waarop diverse brede borstels voor de reiniging van stenen en houten oppervlakken, een voegenborstel, staal of nylon, en een graskantensnijder kunnen worden gemonteerd. Het verwisselen van de units gebeurt in een handomdraai en zonder gereedschap. Een traploze toerentalregeling (450 - 1.260 t/min) is binnen handbereik en zorgt voor extra flexibiliteit in het gebruik.

Steenreiniging:
Diep in de steenoppervlakte zittende korstmossen of mos in de voegen van het terras of van de paden zijn vervelende vervuiling die verwijderd moeten worden. GLORIA biedt u de keuze uit 3 verschillende borstels waarmee bijna alle soorten vuil verwijderd kunnen worden.De steenborstel SOFT wordt standaard bij de MultiBrush li-on speedcontrol geleverd. Met zijn verschillende lengtes borstelharen reinigt hij het oppervlak voorzichtig tot in de kleinste spleet. De steenborstel MEDIUM verwijdert op de oppervlakte zittend vuil zoals groene aanslag of mos en de staalborstel PRO is de specialist voor het grove vuil en verwijdert het hardnekkige en diepgewortelde vuil zoals korstmossen.

Voegenreiniging:
De meegeleverde stalen voegenborstel is de ideale hulp voor het verwijderen van onkruid en mos uit voegen tussen tegels en stenen op terrassen, opritten en paden. De 15 mm brede staalborstel maakt grondig en nauwkeurig werken mogelijk.GLORIA biedt ook een zachtere versie de nylon voegenborstel. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van voegen tussen krasgevoelige stenen.

Houtreiniging:
De nylon borstel voor het reinigen en onderhouden van houten oppervlakken is als accessoire leverbaar. Dankzij het geoptimaliseerde borstelprofiel worden ook de groeven en spleten grondig gereinigd. Het Institut für Holztechnologie Dresden (IHD) vergeleek het resultaat van het reinigen van terrasplanken met de MultiBrush en met een commerciële hogedrukreiniger en kwam tot een duidelijke conclusie: de behandeling van een houten ondergrond met GLORIA elektrische borstels is dankzij de borstelbreedte en het borstelprofiel zeer gelijkmatig en effectief. Met een hogedrukreiniger kan door de vaak kleine sproeistraal een ongelijkmatig reinigingspatroon worden bereikt. Bovendien is het reinigen met de MultiBrush veel zachter voor het deels zeer gevoelige houtmateriaal. Bij een hogedrukreiniger is de reinigingsintensiteit zeer moeilijk te doseren.

Graskanten:
De Cut&Brush 2-in-1 graskantensnijder is een eersteklas hulp om paden of stoepranden van overhangend gras te bevrijden. De 1 mm dunne, gegroefde roestvrijstalen schijf snijdt in de grond en tegelijkertijd bevrijdt de 50 mm brede nylon borstel de stenen randen van het afgesneden overhangende gras.

Gazon
Een 165 mm brede verticuteerrol is ideaal geschikt voor de verzorging van kleine en middelgrote gazons. Acht roestvrijstalen messchijven verwijderen gemakkelijk en effectief afgestorven plantenresten, die anders de groei van het gazon kunnen belemmeren, uit het gazon. Het gazon wordt dan dichter en duurzamer.

Een gazonbeluchter-rol kamt door het gazon en verwijdert lastig gazonvilt. Dit heeft tot gevolg, dat het gazon daarna weer beter wordt belucht, de wortels meer ruimte hebben om zichzelf van water en voedingsstoffen te voorzien en het groene oppervlak weer gezond groeit.

Standaard meegeleverd

Optioneel te bestellen: 

 


LET OP! De productinformatie betreffende de BOSCH accu compatibiliteit heeft betrekking op het nieuwste model Multibrush li-on (art.nr.: 000297.0000). Het vorige model met art.nr.: 000292.0000 is ook nog in de handel verkrijgbaar en daarop past uitsluitend de meegeleverde GLORIA accu.