Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
10% korting
MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
 

MultiJet Hogedrukreiniger Gloria Set incl. 2.5 Ah batterij met BOSCH Power

€ 199,00 € 179,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 301.0000
EAN code 4046436039692
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: MULTIJET HOGEDRUKREINIGER 18V SET INCL. 2.5 AH BATTERIJ MET BOSCH POWER

De GLORIA MultiJet 18V is het mobiele, krachtige sproeisysteem voor het reinigen, schuimen en plantenverzorging. Met een paar eenvoudige handgrepen kan een krachtig reinigingsapparaat worden omgevormd tot een schuimsproeier, reinigingsborstel of drukspuit voor het vernevelen van plantenbeschermingsmiddelen. In de basisset is de GLORIA MultiJet 18V een variabel reinigingsapparaat dat is uitgerust met een 4-in-1 multifunctionele sproeier en een 40cm lange verlenglans. De werkdruk kan worden geregeld van 2 tot 25 bar in drie stappen, zodat de reiniging zowel voorzichtig als krachtig kan zijn. Of het nu gaat om een emmer, een meer of een kraan - een aanzuigslang zuigt water uit elke bron. De MultiJet 18V wordt gevoed door een BOSCH 18 V 1,5 - 6,0 Ah Home and Garden-accu en is ook niet afhankelijk van een stroomkabel en is altijd gebruiksklaar waar het nodig is. Het maakt niet uit of het nu in de tuin, rondom het huis, in de kofferbak, op de volgende kampeervakantie of op een mountainbiketocht is.

De klant heeft bij aankoop de keuze: als hij al in het bezit is van een BOSCH 18V Home and Garden -accu, kan de MultiJet 18V zonder accu worden aangeschaft. Als dit niet het geval is, kan het apparaat worden aangeschaft in een set met een BOSCH 18V 2,5 Ah accu, die natuurlijk ook op een ander BOSCH of GLORIA accuapparaat past. Een opzetstuk voor het vernevelen van reinigingsschuim breidt het toepassingsspectrum van de MultiJet 18V uit. Giet gewoon het reinigingsmiddel in de tank, klik aan en de MultiJet 18V sproeit het reinigingsschuim al, en hecht zich zo aan het te behandelen oppervlak en lost de vuildeeltjes effectief op. De dosering kan worden ingesteld in de tank en direct worden gespoeld met helder water na het inschuimen. Verdere accessoires zijn een messing lans inclusief messing sproeier voor het vernevelen van plantenbeschermingsmiddelen. Dankzij de bijgeleverde, op de schouder draagbare 10 l-tank kan het af te geven medium comfortabel worden meegenomen tijdens het werk. Uiteraard zijn alle verlenglansen en sproeischermen die verkrijgbaar zijn bij GLORIA compatibel met het apparaat. Het assortiment accessoires wordt aangevuld met een opzetborstel. Met een 180mm brede nylonborstel en een 40cm lange verlenglans kunnen vuile oppervlakken mechanisch worden gereinigd en tegelijkertijd worden afgespoeld met reinigingsmiddel of water.

 • Inclusief BOSCH 18 V Home & Garden batterij
 • Inclusief BOSCH snellader
 • Max. Waterdebiet 240 l/h
 • Gewicht 1,9 kg
 • Maximale werkdruk 25.0 bar
 • 4-in-1 Multifunctioneel mondstuk
 • Ombouwen zonder gereedschap 
 • Geïntegreerde indicator voor het oplaadniveau van de batterij
 • Vuilfilter voor zuigslang
 • Lengte 43 cm
 • Instelbare sproeidruk
 • Ergonomisch gevormde handgreep
 • Zuigslang (5 m)