Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
 

MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 292.0000
EAN code 4046436029686
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: GLORIA MULTIBRUSH LI-ON

Dankzij een krachtige 18V/4Ah lithium-ionen-accu biedt de MultiBrush li-on flexibiliteit en comfort, geheel zonder elektrische kabels. Een looptijd van 30 - 40 minuten en een snel laadapparaat maken lang werken zonder lange onderbrekingen mogelijk.

De accuborstel kan gebruikt worden voor de behandeling van stenen en houten oppervlakken evenals voor de reiniging van voegen en randen. Het multitalent bestaat uit een aandrijfeenheid, waarop verschillende opzetstukken kunnen worden aangebracht. Het verwisselen gebeurt zonder gereedschap met een druk op een knop.

De MultiBrush als steen- en voegenborstel

Het nylon materiaal van de 165 mm brede borstelroller voor stenen oppervlakken is robuust en ontziet tegelijkertijd de ondergrond, zodat verschillende stenen materialen niet worden bekrast of beschadigd. Bij gebruik met de voegenborstel verwijdert de MultiBrush onkruid en mos, dat ontspruit in voegen van terrassen en paden. Een 15 mm brede staalborstel maakt grondig en nauwkeurig werken mogelijk.

Doeltreffende en voorzichtige houtreiniging en verzorging. De borstel voor reiniging en verzorging van houtoppervlakken (zacht- en hardhoutprofielen, HKC-materialen) is verkrijgbaar als accessoire. Dankzij een geoptimaliseerd borstelprofiel worden ook groeven en tussenruimtes grondig gereinigd.

Het Institut für Holztechnologie Dresden (IHD) vergeleek de reiniging van terrasplanken met de MultiBrush en een in de handel verkrijgbare hogedrukreiniger en kwam tot een eenduidig resultaat: de behandeling van een houten ondergrond met de GLORIA elektroborstel is dankzij de borstelbreedte en het borstelprofiel zeer gelijkmatig en doeltreffend. Met een hogedrukreiniger kan op grond van de vaak kleine sproeistraal slechts een ongelijkmatig reinigingsbeeld worden bereikt. Bovendien is de reiniging met de MultiBrush duidelijk meer ontziend voor het deels zeer gevoelige houten materiaal, daar de reinigingsintensiteit met een hogedrukreiniger zeer moeilijk te doseren is.

2-in-1 kantensnijder

De 2-in-1 kantensnijder Cut&Brush is het vierde wisselstuk voor de MultiBrush en is een eersteklas hulpmiddel om dichtgegroeide wegen of trottoirbanden te bevrijden van uitstekend gras. De 1 mm dunne, gegleufde roestvrijstalen schijf van het Cut&Brush-opzetstuk snijdt in de bodem en tegelijkertijd bevrijdt de 50 mm brede nylon borstel stenen randen van overhangende graswortels.

Flexibel gebruik dankzij snelheidsregeling

Een traploze snelheidsregeling in de greep zorgt voor een plus in flexibiliteit in het gebruik. Zo kunnen stenen oppervlakken of voegen met kracht vrij worden gemaakt van vuil en er kan met hetzelfde apparaat verzorgende olie in een hoogwaardige houten vloer op een terras worden ingewerkt.

Standaard meegeleverd: 

Optioneel te bestellen: 

Losse 18V/4Ah lithium-ionen-accu leverbaar:

Losse li-on accu 18V/4Ah tbv MultiBrush li-on Speedcontrol Gloria

 • Nylon borstel voor het behandelen van stenen oppervlaktes
 • Messing beklede staalborstel voor voegenreiniging
 • Eenvoudige ombouw door middel van vergrendelsysteem maakt gereedschap overbodig
 • Instelbaar toerental (voegenborstel 630 – 1.260 t min; brede borstels 450 – 900 t/min)
 • 18V/4 Ah Lithium-Ionen-accu gemaakt van top kwaliteit cellen incl. laadindicator
 • Incl. snellader 100% = 70 min, 75% = 30 min
 • Geleidewiel en zichtlijn voor nauwkeurig werken
 • Asymmetrisch ontwerp voor precisiewerk
 • Ergonomisch gevormd handvat voorzien van softgrip
 • In hoogte instelbaar 2e handvat
 • Aluminium steel in hoogte verstelbaar
 • TÜV – GS gekeurd
 • CE-markering

Spare part drawing MultiBrush Li-on Gloria (PDF)

Handleiding MultiBrush li-on Gloria (PDF)