Geen producten (0)
Klik voor de nieuwste versie op de link!
MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria MultiBrush Gloria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
 

MultiBrush Gloria

€ 149,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 290.0000
EAN code 4046436025602
Omschrijving

Klik voor de nieuwste versie op de link! GLORIA MULTIBRUSH

Het nieuwe multitalent voor voegen- en oppervlaktereiniging!

De Multibrush maakt ons uitgebreide programma voor onkruidbestrijding zonder het gebruik van chemie compleet. De door een elektromotor aangedreven Multibrush met innovatieve dubbelfunctie kan zowel voor oppervlaktereiniging als het schoonmaken van voegen worden gebruikt.

Dit Multitalent bestaat uit een aandrijfunit waarop heel snel en eenvoudig  een nylon borstel voor het reinigen van houten en stenen oppervlaktes of een staalborstel voor het reinigen van voegen kan worden gemonteerd.  Het verwisselen gaat moeiteloos door een druk op de knop.

Het reinigen van houten en stenen oppervlaktes

De 165 mm brede nylon borstel is sterk, maar ontziet tegelijkertijd de ondergrond, zodat de verschillende steensoorten niet beschadigen of  krassen.

Als accessoire is een borstel leverbaar die optimaal geschikt is voor het reinigen van terrassen en oppervlaktes met zacht- en hardhoutprofielen en WPC terrasdelen. Dankzij een speciaal borstelprofiel worden ook de groeven en tussenruimtes grondig gereinigd.  

De Multibrush voor voegenreiniging

Bij de toepassing als voegenreiniger verwijdert de Multibrush moeiteloos onkruid en mos die in de voegen van terrassen en paden groeien. Een 15 mm brede staalborstel maakt diep en precies werken mogelijk. Een geleidewiel en een zichtlijn op de spatbescherming maken nauwkeurig werken eenvoudiger.

De Multibrush voor graskantensnijden

De 2-in-1 kantensnijder Cut&Brush is het vierde wisselstuk voor de MultiBrush en is een eersteklas hulpmiddel om dichtgegroeide wegen of trottoirbanden te bevrijden van uitstekend gras. De 1 mm dunne, gegleufde roestvrijstalen schijf van het Cut&Brush-opzetstuk snijdt in de bodem en tegelijkertijd bevrijdt de 50 mm brede nylon borstel stenen randen van overhangende graswortels.

De Multibrush wordt aangedreven door een 500 Watt sterke motor, levert een krachtig draaimoment van 1.100 - 1.600 t/min en kan op alle 230V stopcontacten worden aangesloten. Het handvat is in hoogte verstelbaar en kan aan de eigen lichaamslengte worden aangepast. Een ergonomisch gevormde  2e handvat maakt het gebruik extra eenvoudig.

Standaard meegeleverd: 

Optioneel te bestellen: 

 

 • Nylon borstel voor het behandelen van stenen oppervlaktes
 • Messing beklede staalborstel voor voegenreiniging
 • Eenvoudige ombouw door middel van vergrendelsysteem maakt gereedschap overbodig
 • Geleidewiel en zichtlijn voor nauwkeurig werken
 • Asymmetrisch ontwerp voor precisiewerk
 • Ergonomisch gevormd handvat voorzien van softgrip en trekontlasting
 • In hoogte instelbaar 2e handvat
 • Aluminium steel in hoogte verstelbaar
 • Motor 230 V, vermogen 500 Watt
 • TÜV – GS gekeurd
 • CE-markering

Spare part drawing MultiBrush Gloria (PDF)

Handleiding MultiBrush Gloria (PDF)