Geen producten (0)
Inclusief Drukregelaar
Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar
1 2 3 4 5
 

Onkruidbrander Gloria Bio Professional Set met drukregelaar

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 181.6000
EAN code 4046436026463
Omschrijving

Het milieuvriendelijke soort onkruidbestrijding - met professionele techniek. Wildgroeibestrijding door warmtetechniek. Het model Thermoflamm bio Professional is ontworpen voor de aansluiting op een externe drukgasfles. Daardoor is hij in het bijzonder geschikt voor grotere terreinen en frequente toepassingen. Een 5 m lange slang is bij de levering inbegrepen. De vlam bereikt een temperatuur van max. 1000°C, waardoor onkruid tussen stoeptegels, op opritten of stenen borders effectief wordt bestreden. Het gebruik van chemische middelen is niet nodig. Het model is GS-gekeurd. Het aparaat is inclusief Drukregelaar Gloria Bio Professional.

Onkruidbestrijding met behulp van warmtetechniek. Vlamtemperatuur tot 1000ºC. Met bijgeleverde 5m slang aan te aansluiten op een gasfles butaan of propaan.

Onkruid ontneemt planten water, warmte en voedingsstoffen. Iedere tuinbezitter kent dit probleem. De milieubewuste tuinierder maakt, waar mogelijk, geen gebruik van bestrijdingsmiddelen. Met het oog op milieu en gezondheid kan de thermische onkruidbestrijding in sommige gevallen het juiste alternatief zijn. Eindelijk hoort het vervelende en vermoeiende onkruid trekken tot het verleden.  

De Onkruidbrander Gloria Bio Professional verwijdert gemakkelijk en praktisch het onkruid. Het apparaat is veelzijdig inzetbaar, speciaal op moeilijk toegankelijke plekken. De thermoflamm is o.a. geschikt voor de bestrijding van onkruid op wegranden, grindpaden, terrassen, buitentrappen, stenenranden, moestuinen, bloemenperken en verwijdert mos van stenen en muren.

Naam van het apparaat Thermoflamm bio Professional
Art.nr. 000181.6000
EAN 4046436026463
Gewicht (kg) ca. 1,55
Andere apparatuur Vlamtemperatuur tot 1000°C 

Spare part drawing Onkruidbrander Gloria Bio Professional (PDF) 

Handleiding Onkruidbrander Gloria Bio Professional (PDF)