Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena
1 2 3 4 5
 

Tuinafvalgrijper/-prikker Gardena

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode G3567
EAN code 4078500356701
Omschrijving
Het artikel is bestelbaar via de link: TUINAFVALGRIJPER/-PRIKKER
 
De GARDENA tuinafvalgrijper/-prikker is een handig hulpmiddel voor het oppakken van afval en vuil zonder uw rug te belasten. Hij stelt u in staat op eenvoudige en comfortabele wijze dingen op te pakken zonder dat u moeizaam voorover hoeft te bukken. Door op een knop te drukken laat u het vuil dat met behulp van de stalen, roestvrije punt is opgepakt, eenvoudig weer los. De tuinafvalgrijper/-prikker heeft een grijp- en een prikfunctie in één, zodat het moeizame verwisselen van onderdelen verleden tijd is. De metalen strip in de bovenste grijparm is handig om bijv. vastzittende bladeren mee los te schrapen. Met de draaibare en verstelbare steel kan de tuinafvalgrijper/-prikker voor de meest uitlopende zaken en in elke situatie worden gebruikt. Een robuuste, duurzame helper in de tuin, die geschikt is voor rechts- én linkshandigen.
Technische specificaties
Artikelnr. 3567-20
EAN-Code: 4078500356701

2 in 1

De tuinafvalgrijper/-prikker heeft een grijp- en een prikfunctie in één en het gebruik is daarmee universeel.

Doordacht

De metalen strip in de bovenste grijparm is handig om bijv. vastzittende bladeren mee los te schrapen.

Eenvoudig verwijderen

De tuinafvalgrijper/-prikker maakt indruk met zijn moderne en eenvoudige functies. Zo wordt het verzamelde afval eenvoudig losgelaten door op een knop te drukken.

Flexibel

Dankzij de draaibare en verstelbare steel is de tuinafvalgrijper/-prikker voor elke situatie geschikt.