Geen producten (0)
Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Water-Stop met waterstraal en flitslicht tegen ongewenste dieren BSi Water-Stop met waterstraal en flitslicht tegen ongewenste dieren BSi
1 2
 

Water-Stop met waterstraal en flitslicht tegen ongewenste dieren BSi

€ 84,49 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 19342
EAN code 5420046619342
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: WATER-STOP MET WATERSTRAAL EN FLITSLICHT TEGEN ONGEWENSTE DIEREN

De Water-Stop dierenverschikker op zonne-energie is een diervriendelijk afweertoestel dat ongewenste dieren zoals katten, reigers, honden, vossen en vele andere soorten effectief verjaagt door middel van waterstralen en flitslicht. Met sprinkler technologie + flash.

De Water-Stop maakt gebruik van een bewegingssensor die het toestel activeert. De Water-Stop combineert een waterstraal met een LED-flitslicht voor een effectieve afschrikking. Ongewenste dieren vermijden al snel de beschermde zone. Door meerdere instelmogelijkheden- detectiehoek, lengte waterstraal - gevoeligheid - kunt u bepalenwelk gedeelte van uw tuin of vijver u wilt beschermen. Er zijn 3 lang werkende Ni-MH AA-batterijen meegeleverd die via een zonnepaneel opgeladen worden. De Water-Stop werkt dag en nacht (of indien gewenst enkel 's nachts), maakt geen gebruik van chemicaliën, berokkent verjaagde dieren geen schade en is een perfect alternatief voor gevaarlijke oplossingen.

De Water-Stop is zeer breed inzetbaar. Tegen reigers en aalscholvers als vijverbescherming, tegen kraaien, kauwen, duiven, spreeuwen, fazanten, konijnen en hazen als moestuinbescherming. Tegen katten en honden op gazons, in siertuinen en op paden en terrassen. Tegen vossen en marters om kippen en kleinvee te beschermen.

  • Op zonne-energie
  • Diervriendelijk afweertoestel
  • Ideaal tegen katten, reigers, honden, vossen, marters en vele andere soorten...
  • Schrikeffect door een combinatie van waterstralen en flitslicht
  • Ni-MH herlaadbare batterijen inbegrepen
  • Aansluiten op de tuinslang

Eco-logic de logische keuze