Geen producten (0)

Aanbrengen van schuim

Reinigingsschuim is bijzonder geschikt om hardnekkig vuil los te weken. Door de langere hechttijd kan het reinigingsmiddel flink op de vuildeeltjes inwerken. De GLORIA FoamMaster-modellen zijn speciaal ontwikkeld voor het verdelen van reinigingsschuim. Met eenvoudige handgrepen kan de toepasser de mate van schuimen instellen - van vast en droog tot vloeibaar en zacht. Ideaal voor alle soorten schuimtoepassingen, bij het onderhoud van auto's alsook in de reinigingsindustrie.

Reiniging

Auto's, ruimtes of huisgevels worden vaak op de meest uiteenlopende manieren vuil en moeten gereinigd of gedesinfecteerd worden. Naast reinigingsapparaten voor het stoffen of boenen zijn er nu ook reinigingsapparaten met sproeitechnniek. Krachtige reinigingsmiddelen kunnen zo moeiteloos op de te behandelen vlakken worden aangebracht.

Met de series CleanMaster en FoamMaster biedt GLORIA een assortiment aan druksproeiers voor de reiniging, die meer dan voldoet aan de hoge eisen van de reinigingsindustrie. Krachtig, resistent, duurzaam en ergonomisch - hiermee onderscheiden de reinigingsapparaten van de GLORIA Profiline zich. De serie van de reinigingsapparaten biedt voor elke toepassing de juiste oplossing, van de handsproeier met 0,5 liter nominale inhoud tot de druksproeier met 8 liter vulinhoud.

Vooral de FoamMaster-modellen zijn in de reinigingsindustrie een goed hulpmiddel. Dankzij verfijnde techniek dispenseren zij reinigingsschuim in de op dat moment benodigde sterkte. Vast of vloeibaar - door de instelling van de juiste schuimgraad op de reinigingsapparaten kan het reinigingsmiddel hardnekkige vuildeeltjes of bacteriën veilig en gemakkelijk verwijderen.

Alle reinigingsapparaten zijn zo ontworpen dat het gevaar van huidcontact met de sproeimiddelen voor de gebruiker bijzonder laag is. Dit is aan de ene kant mogelijk door de grote vultrechter van de reinigingsapparaten en aan de andere kant door de vakkundige vormgeving van sproeilansen en sproeikoppen.

De hoogwaardige en uitgebreide uitrusting aan sproeikoppen, lansen of kleppen/ventielen garandeert maximale veiligheid en maximaal comfort.

Autoreiniging

Onderhouden van de carrosserie of reinigen van de motor - de GLORIA Profiline biedt de passende sproeier voor talrijke toepassingen in het kader van de autoreiniging.