Geen producten (0)

Bouwindustrie

In de industrie- en hoogbouw worden bekistingsoliën aangebracht, kernboren gekoeld of impregneermiddelen gesproeid. Voor deze doeleinden en nog veel meer toepassingen bewijzen GLORIA Profiline-apparaten de beste diensten. 

Machinereiniging

In alle bereiken van de industrie worden machines gereinigd en geconserveerd. Speciaal daarvoor biedt GLORIA Profiline geschikte apparaten.

Ongediertebestrijding

Thuis, in commerciële ruimtes of sanitaire inrichtingen - ongedierte kan overal opduiken. Met behulp van geschikte sproeiers van GLORIA Profiline kan men het ongedierte effectief de kop inddrukken.

Epidimieënbestrijding

Al jarenlang worden de GLORIA Profiline-apparaten gebruikt in de strijd tegen ziekteverwekkers. Door het sproeien van desinfectiemiddelen worden epidimieën effectief ingedamd.

Smering voor wissels

Vanwege de weersinvloeden moeten wissels regelmatig worden onderhouden om een probleemloos spoorverkeer mogelijk te maken. De GLORIA Profiline Sproeiers bieden de benodigde flexibiliteit en uitrusting voor deze werkzaamheden.

Watertoevoerapparatuur

In de industrie- en hoogbouw, in de staalbouw of bij saneringswerkzaamheden aan gevels worden vaak boren met een diamantkern gebruikt. Hier dient constant koelwater te worden aangevoerd om overmatige hitte en slijtage van het materiaal tegen te gaan. Het GLORIA-watertoevoerapparaat is een hulpmiddel dat zich al vaak voor deze taak heeft waargemaakt. Hij wordt gekenmerkt door zijn kwaliteit en weerstandsvermogen alsook door zijn flexibele toepassingsmogelijkheden.

Watertoevoerapparatuur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »