Geen producten (0)

Gewasbescherming

Nuttige -en sierplanten hebben verzorging nodig, zodat ze groeien en bloeien. De plantenvriend houdt daarbij vooral de bescherming tegen de aantasting door plaagdieren of schimmels in de gaten. Meestal worden getroffen -of risico lopende planten besproeid met een geschikt middel in vloeibare vorm. Het assortiment GLORIA Sproeiers biedt een ruime keuze aan praktische en betrouwbare producten voor deze doeleinden - van handige fijnsproeiers tot rugspuiten met een groot volume.

Gloria drukspuiten voor gewasbescherming (klik hier)

Plantenverzorging in huis

Bloemen en planten brengen kleur en leven in huis - en ze dragen vaak bij tot de verbetering van het binnenhuisklimaat. Om hun eigenaars echter blij te kunnen maken met groei en bloei hebben ze regelmatige verzorging nodig. Gieten, bemesten, bevochtigen, reinigen, enz. Praktische hulp daarbij bieden de handsproeiers van GLORIA. Zij zijn compact, beschikken over veel functies, zijn geschikt voor talrijke toepassingsmogelijkheden en zijn van hoge kwaliteit. 

Houtbescherming en -onderhoud

Terrasbedekkingen, meubels of hekken van hout zijn modern en elegant. Ze worden echter vaak blootgesteld aan het weer, waardoor hun oppervlakken zwaar te leiden krijgen. Om hun uiterlijk en waarde te behouden is het nodig ze regelmatig te bestrijken met houtbeschermingsmiddelen. Omdat deze werkzaamheden tamelijk arbeidsintensief zijn heeft GLORIA de modelreeks Spray&Paint ontwikkeld: Druksproeiers voor het verdelen van in water oplosbare, sproeibare houtbeschermingsoliën en lazuren. Zo wordt houtverzorging tot kinderspel. Dankzij speciale sproeikoppen creëert u daarmee gelijkmatige, gladde oppervlakken zonder druppels en zonder neusvorming. Met de sproeier kan comfortabel en makkelijk worden gewerkt. Tegelijkertijd bespraart u tijd en geld.

Fietsreiniging

Eerst het plezier, daarna het werk. Ook een fiets heeft onderhoud nodig - en vooral regelmatige reiniging. Als er geen tuinslang in de buurt is bieden de druksproeiers van GLORIA effectieve hulp. Dankzij de hoge bedrijfsdruk komen de vuildeeltjes snel en behoedzaam los van velgen en frame.

Bodembewerking

Bij de voorbereiding van uw tuinbedden kunnen schoffel en schep gerust in de schuur blijven. In plaats van het moeizame beulswerk maakt de GLORIA Gardenboy Plus de bodem krachtig en effectief los. De oscillerende en draaiende tanden scheuren het oppervlak open en verwijderen onkruid - waarbij de wortels van de nuttige en sierplanten worden ontzien. 400 Watt vermogen, 2,3 kg gewicht en een ergonomische bruikbaarheid spreken voor zich.

Biologische onkruidverdelging

De thermische uitroeiing van onkruid is een economische en milieuvriendelijke mogelijkheid iets te doen tegen het storende groen voor en achter het huis. Daarbij wordt volledig afgezien van chemische middelen. In plaats daarvan zorgt het kort verhitten voor het afsterven van de plantencellen. Het middel kan het best worden toegepast in het vroege ontwikkelingsstadium van het onkruid. Daarom dient men al aan het begin van de lente met de behandeling te beginnen. Meerdere herhalingen in de loop van het jaar leiden tot duurzaam goede resultaten.

Behang losweken

Behanglijm lost op door inwerking van water. Daardoor kan oud behang van de muur worden losgeweekt om plaats te maken voor nieuw. Eenvoudiger dan met emmer en spons kan het behang worden natgemaakt met behulp van een GLORIA Druksproeier. Dankzij de krachtige sproeistraal dringt de vloeistof snel in het behang en zorgt voor snelle resultaten.

Oppervlaktereining

Het nieuwe multitalent voor voegen- en oppervlaktereining!

De Multibrush maakt ons uitgebreide programma voor onkruidbestrijding zonder het gebruik van chemie compleet. De door een elektromotor aangedreven Multibrush met innovatieve dubbelfunctie kan zowel voor oppervlaktereiniging als het schoonmaken van voegen worden gebruikt.

Dit Multitalent bestaat uit een aandrijfunit waarop heel snel en eenvoudig  een nylon borstel voor het reinigen van houten en stenen oppervlaktes of een staalborstel voor het reinigen van voegen kan worden gemonteerd.  Het verwisselen gaat moeiteloos door een druk op de knop.