Geen producten (0)
Het artikel is te bestellen via de link:
Pireco ® Bodemschimmels Vloeibaar 2,5 liter
 

Pireco ® Bodemschimmels Vloeibaar 2,5 liter

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 63066
EAN code 8717545540855
Omschrijving

Het artikel is te bestellen via de link: Bodemschimmels Vloeibaar 2,5 liter

Pireco Bodemschimmels werkt preventief bij verschillende bodemschimmels zoals Verticillium (verwelkingsziekte), Pyhium (kiemplantenziekte), Fusarium (voet- en wortelrot), Sneeuwschimmel en Grasschimmel. De wortels van planten nemen het op, waardoor het afweersysteem zich versterkt. Dit remt bodemschimmels in hun ontwikkeling, zodat het gewas een gezonde groei te zien geeft.

Schimmel tast zwakke planten aan

Bodemschimmels geven een ziektebeeld dat we niet altijd herkennen. Een schimmel is de opruimer van de natuur. Als een plant erg zwak of al dood is, wordt deze door schimmels overwoekerd en op deze manier afgebroken. Schimmels zijn soms zichtbaar, zoals sneeuwschimmel, waarbij er witte pluisjes op de bodem zichtbaar zijn. De sneeuwschimmel kan ook in de grond zitten, waardoor deze niet zichtbaar is. Het gevolg van schimmels in de bodem is dat de plant afsterft. Vaak komen schimmels voor in natte en warme omstandigheden. Pireco Bodemschimmels zorgt ervoor dat de (slechte) schimmel moeite heeft om te overleven, waardoor de plant de kans krijgt zich te herstellen. Pireco draagt ook bij aan het herstel van de plant.

Pireco Bodemschimmels 2,5 liter bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten en heeft een preventieve werking bij bodemschimmels zoals Verticillium (verwelkingsziekte), Pyhium (kiemplantenziekte), Fusarium (voet- en wortelrot), Sneeuwschimmel en Grasschimmel.

Biologisch, vloeibaar, versterkt het afweersysteem.

Pireco Bodemschimmels vloeibaar is de basis voor gezond tuinieren en is goedgekeurd voor de biologische tuin.

Samenstelling: 

Pireco Bodemschimmels Vloeibaar bestaat uit specifiek werkende (niet toxische) kruidenconcentraten. Veilig voor mens, dier en bijen. 

Werking: 
Pireco heeft een indirect effect bij o.a. Verticillium (verwelkingsziekte), Pythium (kiemplantenziekte en wortelrot), Fusarium (wortelrot), Sneeuwschimmel, Grasschimmel. e.d. in de bodem. Het wordt opgenomen door de wortels van planten en versterkt het afweersysteem. Bodemschimmels worden in hun ontwikkeling geremd. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven. 

Toepassing: 
Bruikbaar voor de de siertuin, moestuin en kuipplanten d.m.v. aangieten of bodembehandeling (zie toediening). Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden. 

Toediening: 
Schudden voor gebruik. Behandelen vanaf maart. Na 4 weken herhalen. 
Aangieten: Eerst de aarde oppervlakkig loskrabben. 50 ml. Pireco oplossen in 2,5 liter water (voor 25 m²) en de grond begieten. Hierna “naregenen” met ruim water (10 mm). 

Bodembehandeling: 
50 ml. Pireco oplossen in 2,5 liter water en toedienen in de grond bij de haarwortels van de plant. Maak met een steel gaatjes van ca. 15 cm. diep (10 stuks per m² worteloppervlak). Giet hierin ca. 250 ml. oplossing en maak de gaatjes weer dicht.

Verpakking: 
2500 ml in handige doseerflacon.

Specificaties:

  • Goedgekeurd voor de biologische tuin
  • Niet giftig voor plant, dier en mens
  • Op basis van kruidenconcentraat

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel:

Gloria Prima 5