Geen producten (0)
Prijzen en aantallen op aanvraag
Gloria Hogedrukspuit ProControl 100 Profiline - 10 liter Gloria Hogedrukspuit ProControl 100 Profiline - 10 liter Gloria Hogedrukspuit ProControl 100 Profiline - 10 liter
1 2 3
 

Gloria Hogedrukspuit ProControl 100 Profiline - 10 liter

€ 499,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 750.0000
EAN code 4046436025725
Omschrijving

Het ideale hulpmiddel om insecten en andere tropische ziektedragers te bestrijden

GLORIA ProControl 100 van roestvrij staal is het ideale hulpmiddel voor het afweren en beperken van epidemieën en tropische ziektes. Malaria, de ziekte van Chagas, dengue of gele koorts worden verhinderd of beperkt door het efficiënt bestrijden van ziektedragers zoals bijvoorbeeld insecten en muggen, onder andere door het bespuiten van binnenruimtes. De sproeier met hoog rendement heeft een inhoud van 10 liter en een maximale bedrijfsdruk van 5,5 bar. Hij kan perfect worden gebruikt voor het spuiten van pyrethroïden of dichloordifenyltrichloorethaan. Beide insecticiden worden gebruikt voor het behandelen van binnenruimtes.

Hoogwaardig materiaalgebruik voor een veilige hantering
De sproeier zorgt voor een  efficiënte en ruime verspreiding van de bestrijdingsmiddelen dankzij de verwerking van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals een sterke en weerbare precisiepomp uit messing, alsook het gebruik van NBR-afdichtingen die een hoge bestendigheid vertonen tegen chemicaliën, temperatuur en slijtage. Een veilige hantering is gegarandeerd dankzij de snelsluitklep van messing met verzinkte staalhendel en een vastzetmechanisme die voorkomt dat de klep per ongeluk opengaat. De schouderriem biedt een mobiel en comfortabel gebruik.

GLORIA Vector Controle sproeier, ProControl 100, komt overeen met alle WHO-richtlijnen
De GLORIA ProControl100 voldoet aan alle vereisten en richtlijnen van de World Health Organization (WHO). GLORIA is de enige aanbieder van een WHO-gecertificeerde sproeier in de EU met een hoog rendement.

Naam van het apparaat GLORIA ProControl 100
Art.nr. 000750.0000
EAN 4046436025725
Totale inhoud (liters) 10
Max. werkdruk ( bar ) 5,5
Gewicht (kg) 6,1
Conserveringsstof roestvrij edelstaal
Manometer ja
Draagsysteem ja
Andere apparatuur • Spuitlans van messing met roestvrij stalen houder
• Sproeikop met platte straal van roestvrij staal met voorgeschakelde fijne filter
• Erstevigde rubberslang
• Veilige en vaste stand dankzij concave bodem van het reservoir
Vulzeef ja
Veiligheidsventiel ja