Geen producten (0)
 

Greenfix onkruidbestrijding Ready To Use Luxan 750ml (spray)

€ 11,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 135796
EAN code 8711957002956
Omschrijving

Greenfix Onkruidruimer is een gebruiksklare spuitoplossing van een bladherbicide, dat door de groene plantendelen van het onkruid wordt opgenomen. Het middel bestrijdt éénjarige één- en tweezaadlobbige onkruiden.

Gebruiksaanwijzing
De werking is het beste als de onkruiden voldoende blad hebben ontwikkeld en niet zijn beschadigd door ziekten en plagen. De toepassing heeft het beste resultaat tijdens niet te warm, bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Het middel dient niet te worden toegepast als er kans is op aanhoudende vorst of als er binnen 4 à 6 uur na de toepassing kans bestaat op regen.

Tijdens de toepassing van het middel dienen gewas en onkruid bij voorkeur droog te zijn. Voor elke toepassing van Greenfix NW Ready to Use dient men er op bedacht te zijn dat het middel niet selectief is en dus in zeer geringe hoeveelheden al schade kan doen aan te sparen gewassen, de toepassing dient daarom zeer zorgvuldig te geschieden. Spuit ter voorkoming van overwaaiing met een grotere druppel (niet spuiten met een fijne nevel).

Doseringen

  • Bestrijding van éénjarige grassen: 250 ml voor 10 m². 
  • Bestrijding van overblijvende grassen en tweezaadlobbige onkruiden: 300 ml voor 10 m².
Voldoende voor ruim: 30 m²

Attentie
Bij bestrijding van (éénjarige) onkruiden onder bomen en heesters, moet men ervoor zorg dragen dat bomen en heesters niet geraakt worden. Voorkom afdruipen van de vloeistof. Na ca. 14 dagen is het effect van de behandeling zichtbaar. Dit middel werkt alleen op bestaand onkruid en heeft geen werking via de grond.  

Werkzame stof: glyfosaat

Gehalte: 7,2 g/l